Fuska.nu

Fusk till Call of Duty: Black Ops på Playstation 3 från www.fuska.nu.
Inskickat av ZEPPE den 2011-02-26

Hej!

På banan Five i zombieläge kan man titta på bio!

1.När du/ni kommit till rummet där man slår på elen och har gjort det,gå fram till teleporten och håll in fyrkant när det kommer upp.
Sen ska du till första rummet(Där du började)och ställa dig på den runda ''portalen'' som finns på marken. Håll in fyrkant när det kommer upp, spring till teleporten och håll in fyrkant för att använda den.

2. Nu har du teleporterats till ett litet rum där det står en pack-a-punch-maskin, en gammal biografmaskin som är riktad mot scenen och en som ligger ner och är riktad in i rummet ni är i. Ni kan nu se er själva på bioduken (Så länge ni är i rummet)vilket ni bara kommer få vara i en kort stund.

3.Sen kommer ni teleporteras bort till andra olika rum eller tillbaks till ''portalplattan'' i första rummet. Om ni hamnar i ett annat rum måste ni vara snabba! I varje rum har ni ca 5 sekunder på er att hitta en filmrulle. När ni hittat den ska ni springa fram till den och hålla in fyrkant (kommer inte att stå något). Den kommer då hamna vid dina granater(en liten filmrulleikon). Gör om det första med teleporten och åk upp till rummet med pack-a-punchmaskinerna, gå fram till kameran som står upp och är riktad mot filmduken och håll in fyrkant.(Inget kommer upp nu heller). Då kommer en film att visas på duken! Gör om detta flera gånger för att hitta alla filmer! OBS!: Man kan hamna i samma rum som man varit i så om ni inte hittar den första gången försök i dom andra rummen tills du kommer dit och kan försöka igen!

[Skriv ut]