Fuska.nu

Fusk till Donkey Kong Country Returns på Nintendo Wii från www.fuska.nu.
Inskickat av luddekid den 2011-01-12

Extra liv:
Återuppta ett sparat spel med en Wii-Remote som har ett lågt batteri. Cranky kommer att varna dig att batteriet är svagt och ger dig tre extra liv.

Extra belöningar:
När du hämtar din vinst från tunnan i slutet av en nivå, håll Wii-Remote vertikalt och gör slagrörelser för att få flera träffar och fler belöningar. Använda Roll Recovery att få KONG-bokstäver

När det finns en KONG-bokstav hängande utanför kanten av en klippa, använd Roll Recovery för att få den. Rulla av kanten av klippan och hoppa sedan i sista sekund för att nå en säker avsats ovan.

OBS: Detta kräver exakt timing och är inte lätt att behärska, men det är det enda sättet att få lite samlarobjekt.

-----------------------------------

Bonusnivåer:
Alla nivåer i en värld, utom bossnivåerna, har gömda K-, O-, N- och G-bokstäver. Samla alla fyra av dessa bokstäver i alla nivåer i en värld för att låsa upp en bonusnivå. Det finns totalt åtta bonusnivåer.

Sällsynta Orbs:
Klara en bonusnivå i en värld för att få en sällsynt Orb.

Golden Temple:
Klara hela spelet för att låsa upp värld 9: The Golden Temple. Samla alla åtta sällsynta Orbs att öppna dörren till värld 9: The Golden Temple.

Spegelläge:
Klara värld 9: The Golden Temple för att låsa upp spegelläge. I detta läge kan inte Diddy användas, du får bara ett liv och inte kan använda objekt.

[Skriv ut]