Fuska.nu

Fusk till Star Wars: The Force Unleashed II på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av zax858 den 2010-12-13

Hur du dödar "The Gorog":

När du möter honom så ser du att han har "klockor" på händerna. Det står även två torn bakom honom. Först så ska du bara undvika hans attacker, sedan kommer han att fastna med handen i marken och då ska du använda "Force Lighting" på hans "klocka". Då kommer han att lyfta upp handen och du ska då använda "Force Push" och blåsa hans hand till en kedja som sitter i ett av tornen. Gör sedan samma sak med andra handen och huvudet. Efter det kommer han att slita sig loss och du ska nå hans huvud och hugga loss en plåtplatta.

Sedan kommer du att vara uppe på en bro (då har "The Gorog" rest sig upp så att han är i samma höjd som du). När du är på bron så ska du springa mycket sidledes och använda "Force Lighting" på honom. Tillslut kommer han att slå sönder em byggnad till höger om dig. Gå förbi där så kommer du att se flera avsatser. Hoppa upp på dem så kommer du ut på en stor glasskiva, där ni fortsätter att slåss.

Sedan kommer "The Gorog" att svälja general kota och hoppa ut från arenan. Då kommer du att följa efter (ni kommer att falla i luften hela tiden). När du faller så måste du döda honom innan han dödar general kota. När du ska döda The Gorog så ska du använda "Force Lighting" eller "Force Push".


Hur du skadar darth vader:
- "Dasha" sidledes fram till honom och slå honom (han reagerar långsamt).

[Skriv ut]