Fuska.nu

Fusk till The Sims 3 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Silver_ den 2010-11-02

Jag tycker att det är onödigt att köpa ett expansionspaket som endast innehåller möbler & sådant. Mycket bättre att köpa tillbehör som man verkligen kan göra något stort på, tycker jag! Till dig som köper expansionspaket till spelet och slösar bort massor av pengar på det så kan jag berätta hur du kan göra för att kunna få massor av andra kul saker, både från expansionspaketet och hemgjorda prylar. En liten guide till dig, alltså:

1. Gå in på "www.modthesims.info". Detta är en stor sida med massor av Simssaker som är helt gratis och ladda ner, det är här vi ska befinna oss mest.

2. Nu säger vi att du vill ladda ner en bil till spelet, då söker vi på "Car" i sökrutan som du hittar högst upp till vänster. Nu kommer du att få fram många bilder på bilar. Hitta den du är intresserad av.

3. När du hittat en du vill ha klickar du på den. Leta dig till "Download", skrolla ner lite och kolla nedanför rubriken "Download files", där hittar du en fil. Klicka på filen. Spara sedan filen under "Lokal disk (C:).

3. Gå nu in på "Lokal disk (C:) och leta reda på filen du laddade ner till datorn. Nu kommer det som är krångligast tycker jag. Du ska ha ett visst program vid namn "WinRAR" (Eller något annat uppacknings-program) som gör så att man kan ladda ner bilen. Söker du på WinRAR på Google så kan du säkert ladda ner det (om du inte redan har det, såklart).

4. När du laddat ner "WinRAR" så ska du klicka på filen du laddade ner inne på Lokal disk (C:). Nu kommer ett "överföringspogram" upp. Markera medföljande fil och klicka sedan på "Extrakt To". Lägg nu den i /Mina dokument/Electronic arts/The Sims 3/Mods/Packages.

5. Så! Nu var det klart! Då har du en ny bil i ditt spel. Detta går och göra på exakt allting på sidan, kläder, frisyrer, simmar och sådant. Observera att du måste ha en användare på sidan för att kunna ladda ned. Allt är gratis!

[Skriv ut]