Fuska.nu

Fusk till Gudfadern på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av MrParsk den 2010-07-06

Det är viktigt att veta hur de olika familjerna ligger till i status.
Ett bra tips är att gå in i menyn och ta fliken "karta".
Där kan du enkelt se hur många affärer just den familjen har.
Du kan se hur mycket affären/lagret/basen är värd där också.

-------------------------------------------------------------------------

Om du känner för att sluta ett krig snabbt och bekymmerslöst, så ska du kontakta en FBI-agent, som mot en mindre summa (oftast 3000 dollar) bevakar alla andra familjerna, men inte din egen. De här agenterna hjälper däremot inte till att låta dig göra grova brott, såsom att mörda.

Men man kan ju också sluta ett krig på ett lite mer våldsamt sätt. Allt man behöver göra är att skaffa sig en bomb från en av säljarna av den svarta börsen, och lägga bomben i en affär eller liknande, som din rivaliserande familj styr. Stick därifrån snabbt som ögat, och när bomb-timern har runnit ut, och när du har sprängt stället, har du vunnit kriget.

Men det här sättet är lite primitivt, eftersom att den affären kommer att stängas i en vecka, och du kommer inte kunna ta över den.
Men passa dig så att du inte dör, då kommer du direkt att förlora kriget och de kommer att spränga två av dina verksamheter.

------------------------------------------------------------------------------

Om du vill ha mer respekt därute, kan det vara en bra idé att muta poliser lite oftare. Förhandlingar och utpressning ger dig mer respekt.

En annan bra idé är att plundra lastbilar lite mer. Hittar du en lastbil med en färg, så behöver du bara "parkera" en bil framför lastbilen, och sedan skjuta på lastbilen tills gangstermedlemmarna kommer ut ur den. Det är oftast 2-3, så var beredd med ett fulladdat vapen. När föraren efter ett tag kommer ut, behöver du bara slå honom tills han får nog. När du har förhört honom, kommer du att få reda på vart han smugglar sitt gods, och snart kommer du att ha vetskap om en hel affärskedja. En av medlemmarna (som du såklart måste döda för att inte dö själv), kommer att ha en säck med ungefär 2000 dollar i, som du bara behöver ta till ditt gömställe för att få. Då har du fått respekt för att mörda medlemmarna, förhöra föraren, och lägga beslag på pengarna. Men akta dig så att du inte blir dödad av gängen som kommer efter dig i bil, när du har pengarna!

-------------------------------------------------------------------------------

Och så lite info (inte för att jag kan så mycket egentligen men...):
I tiden du spelar i, är Corleones den svagaste familjen, och det är meningen att du ska ändra på det.

Tattaglias är den näst svagaste familjen, och de kommer sakta men säkert in från Brooklyn, där de äger fler billiga nattklubbar än dyra teatrar och stora lager. De har fler lätta gangstrar (med korta kostymer), än svåra (med långa kostymer), och de har inte så bra vapen. De tänder till ordentligt om du anfaller deras män på gatan, ibland startar de till och med krig mot dig om du skulle göra detta.

Straccis är lite mellansvåra gangstrar som kommer från New Jersey. De är ondskefulla, och du kommer se dem slå ner civila, som har hotat dem, och verksamhetschefer, som inte har betalat tillräckligt. De äger lite olika saker, men de är rätt så inne på barer och andra medelverksamheter. De har också dåliga gangstrar nästan hela tiden. De har ibland Tommy Guns och ibland inte, alltså är de mellanbra med vapnen. Straccis blir inte glada om du går emot något av deras lager.

Cuneos är rätt så svåra och tuffa. De har rätt många Tommy Guns och hagelgevär, och många tuffa gangstrar. De äger inte många rika ställen, men hur många små affärrer som helst, särskilt i deras kvarter, Hell´s Kitchen. De blir väldigt arga ifall du går emot ett av deras ställen, så var förberedd innan du går på dem.

Och så har vi Barzinis, den svåraste och tuffaste familjen i hela staden. De äger hur många lager som helst, och många av de rikaste företagen. Familjen har sitt högkvarter i Midtown. Nästan alla deras gangstrar är av den svåraste sorten, och nästan alla har Tommy Guns och hagelgevär. Gå INTE emot den här familjens lager eller högkvarter om du inte är beredd. Barzinis blir arga av vad som helst, så se till att vara på din vakt ifall någon av deras gangstrar får ryck.

[Skriv ut]