Fuska.nu

Fusk till FIFA 10 på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av Arsenal_Fan7 den 2010-01-19

Om ni vill vara ett bra lag i karriären så tycker jag ni ska välja Arsenal. Inte för att jag hejar på dem, men dem har rätt många unga spelare t.ex. Fabregas, J. Wilshere, C. Vela och T. Walcott. Skapa en spelare och sätt fullt på allt, sen sätter du han i Arsenal. Ta nummer 7 för sen så säljer du Rosicky. Han ger ungefär 13 miljoner euro. Ha den skapade spelaren på yttermittfältet.

---------------------------------------------------

Här är några unga talanger som är bra att köpa i karriärläget:
Pato, Higuaín, Aguero, Balotelli, Wilshere, Macheda, Ben Arfa, Vela och Rafael da Silva.

---------------------------------------------------

Om ni har laguppstälningen 4-4-2 eller 4-5-1 så ska ni ha en vänsterfotad på högermittfältet och så driver ni mot mål. När man kommer nära målet ska ni hålla inne L1 och skjuta, för du skruvas bollen in i bortre hörnet (med lite träning kommer det gå finemang).

Samma sak med högerfotade har ni på vänsterkanten för att driva inåt och skjuta. Men om ni gillar göra inlägg så är det rätt bra att ha en vänsterfotad på vänstermitten och samma sak med högerfotade.

-----------------

Om du vill att en spelare ska bli bättre är vad den redan är, gör då följande.
Gå först till huvudmenyn, välj sedan "Lagledning". Tryck nu på "Redigera Spelare", och välj det lag som spelaren spelar i. Sedan letar du rätt på den spelare som du vill redigera, och när du har hittat honom så trycker du på "X".
Du kan nu redigera din spelare på alla sätt, förutom utseendet.

[Skriv ut]