Fuska.nu

Fusk till Zombie Driver på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av fredde901130 den 2010-01-15

Gå till installations-mappen (oftast C:/program/zombie driver) och öppna den mappen. Öppna nu mappen "Packs" så ser du 2 stycken winZIP-filer. Det är filen "Pak0" man skall modifiera.

För att öppna/packa upp dessa filer måste man ha programmet WinRAR, det är ett gratisprogram som hittas på följande ställe
http://www.rarlab.com/download.htm

Kopiera sedan Pak0-filen till skrivbordet och högerklicka på den och välj "Packa upp här". Filen packas sedan upp på skrivbordet. Då har man fått fem mappar, och ska då öppna den som heter "Scripts". Här finns ytterliggare nya mappar, nu måste man välja hur man vill fuska. Om man vill ha mycket liv i bilar väljer man mappen "cars".

Här inne finns nu .XML-filer till de bilar man använder i spelets gång. För att modifiera en .xml-fil högerklickar man på den och väljer Öppna med... Anteckningar eller annat textredigerings-program.

För exemplet används "ambulance".

När man öppnar filen hittar man mycket text. Men man ska leta upp följande.




Ändra 500 till 100000, Så kommer man ha mycket mer liv i bilen. Gör så med resterande bilar. Nu till vapen och ammunition. Istället för att öppna mappen "cars" ska man öppna mappen "weapons". Till följande exempel används machinegun.




--Hur mycket skada vapnet gör.
--Hur många skott vapnet har.
--Hur många skott per sekund.

Det finns också level 2, samt 3, men bara ändra dem likadant så blir det bra.

När man har ändrat allt som man vill, ska man markera alla fem mapparna och högerklicka för att sedan välja "Add to Archive/Lägg till arkiv". Döp filen till Pak0. Kom ihåg, det måste vara en WinZIP och inte WinRAR-arkiv. Kopiera sedan och ersätt befintliga Pak0-mapp.

Observera att original-filen bör säkerhetskopieras om något skulle gå fel!

[Skriv ut]