Fuska.nu

Fusk till Naruto Shippuden: Ultimate Ninja 5 på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av itachi108 den 2010-01-08

Sasuke RPG Mode (notera att detta uppdrag kan ta lång tid).

Man måste ha klarat hela storyn (i Master Mode) samt de flesta sidouppdragen. När man är färdig ska man gå till Tsunade, så får man uppdraget "Investigating the Darkness" som är uppdelat i tre delar.

- Investigating the Darkness, Del 1
När man har kommit till Tsunade (på kontoret) kommer hon säga att man ska inspektera Orochimarus gömställe igen. Skapa ett lag (team) med Sai, Sakura och Yamato som backup. Väl inne kommer Naruto påpeka att han har en dålig känsla av att vara där. Gå till rummet med den stora stenormen, då hittar man en nyckel framför ormen. Ta nyckeln tillbaka till Tsunade så börjar Sasukes RPG del två.

- Investigating the Darkness, Del 2
Här spelar man som Sasuke (i Master Mode) och man kommer gå igenom tjugo rum. Det finns totalt två ställen att spara på (första rummet och i femtonde rummet). Här kommer lite information och tips.

1. Uppgradera Sasukes stats så att man har hans Shuriken Jutsu och Chidori i level 3.
2. Man möter en fake Orochimaru i tjugonde rummet.
3. Ha många HP och Chakra återhämtnings-saker (de saker man hade på Naruto får man).

- Investigating the Darkness, Del 3
När man klarat Sasukes RPG kommer man vara Naruto igen. Samla ihop samma lag (team) igen och gå till Orochimarus gömställe. Öppna samma dörr som man gick in i med Sasuke och gå igenom alla tjugo rummen igen. Istället för en fake Orochimaru möter man två starka banditer (Omega och Beta). Om man besegrat dem kommer man hitta en Kunai (Sasukes Kunai) och med det avslutas uppdraget.

Första noteringen
Om man har problem med att öppna "dörren" i Investigating the Darkness, Del 3 går man tillbaka till Tsunade och sedan tillbaka till gömstället igen.

Andra noteringen
Sasukes Kunai är ett equipment föremål så om man ger det till Naruto blir han Sasuke varje gång man kör en Master Mode-kamp.

[Skriv ut]