Fuska.nu

Fusk till Assassin's Creed II på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av Dils den 2009-12-29

Bara ett litet tips hur man besegrar påven:

Du kommer att få 4-5 kloner som hjälper dig, så det är bara att backa och använda antingen kastknivarna eller pistolen, så dör han snabbt. I rond 2 är det egentligen bara att kontra alla hans slag (jag är förvånad hur en gammal gubbe kan vara nästan lika stark som en vältränad lönnmördare) och du klarar honom utan att bli skadad.

Några allmänna tips med spelet är att försöka hitta Lönnmördargravarna, då du kommer få spelets bästa rustning efter det. Försök alltid att ta alla utkikspunkter och kodexark, det kommer göra spelet mycket enklare. För alla fiender gäller det att kontra nonstop, men det är några som det är svårt att kontra på, och det är killarna med spjut och yxor. Då är det bästa att ta händerna och kontra, då kommer du automatiskt ta vapnena, och en yxkille utan yxa är bara en kille.

Just det, jag kom till stället när man är Altair igen (bara för en kort stund). När du står precis under lyktan i tornet man ska klättra upp i (det är en liten avsats/balkong) då ska du hoppa rakt upp (eller försöka hoppa fram eller åt sidan) då kommer (iallafall för mig) lyktan att börja dampa och snurra runt hela banan som en idiot. :D

[Skriv ut]