Fuska.nu

Fusk till The Sims 3 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Eragon_Lover den 2009-09-19

Det finns fem olika sätt en sim kan dö på. Här kommer en guide hur du gör det på de fem enklaste sätten, utan att ha använt ett fusk:

Grått spöke (dött av ålder) - Låt din sim åldras och dö en vanlig död. Om du köper en tårta och låter någon blåsa ut ljusen, kommer den simmen som blåste ut dem att åldras direkt! (t.ex. från barn till tonåring eller från ungdom till vuxen).

Lila spöke (dött av svält) - Bygg väggar (utan dörr) runt din sim, så att han/hon är i ett trångt utrymme. Ha inget kylskåp i rummet, och ha inget ätbart i simmens katalog!
Efter ungefär två dygn, i spelet, utan att ha ätit dör simmen.

Blått spöke (drunknat) - Låt din sim hoppa i polen och bygg väggar runtomkring den. Vänta några timmar (i spelet) och din sim kommer att drunkna. Tips! Det kommer snabbare om simmen är en hydrofob.

Rött spöke med lågor inuti (dött av eld) - Stäng in din sim i rum på ca. 9 kvadratmeter, ha ingen dörr. Sätt en spis, en bänk och ett kylskåp i ena änden av rummet, och tre fåtöljer i andra änden. Låt din sim börja laga mat. När han/hon lägger maten på spisen/i ugnen ska du se till så att din sim går bort därifrån. Vaka över honom/henne så att han/hon inte börjar fortsätta laga mat. Vänta en stund och det kommer att börja brinna. Till slut kommer simmen att fatta eld och sedan dö.

Gult spöke med blixtar inuti (dött av elektricitet) - Om en sak gått sönder (en tv eller en dator), ska du flytta den till ett ställe där det ligger pölar - gärna bredvid en trasig dusch. Låt en sim som inte har någon erfarenhet i händighet laga den trasiga apparaten.
Om apparaten ligger vid en pöl, kommer den sim att få elchocker varje gång han/hon försöker laga den. Man måste ha tur för att simmen ska dö, det är verkligen ovanligt att de dör av en elchock!

Nu vet du i alla fall hur man gör. Då kan du också undvika att det händer (förutom att åldras, så länge du inte tillagar ambrosia eller gör så att de aldrig blir äldre genom att stänga av den funktionen).

[Skriv ut]