Fuska.nu

Fusk till Halo: Combat Evolved på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2003-05-12

Klara spelet med Legandary inställningen så låser du upp en längre annorlunda slutfilm!

--------------------------------

TIPS:

När du har slut på skott till ditt vapen gör så här: När man laddar, ni vet det tar evigheter för att göra det snabbare tryck x och ungefär när Master Cheif har börjat trycka in det nya magasinet tryck B (slag) så har han laddat färdigt, det går mycket snabbare då. OBS! Fungerar ej med batteri vapen eller med shotgunen.

Spara på skott:

Om du har en shotgun med 12 skott inmatade och 0 skott att ladda kan du skuta två,tre skott då vore du kunna ladda utan att ha nåt skott att ladda... COOLT VA!

Tack till Sebastian Sngström som skickat in fusk!

--------------------------------

För att få tre vapen på första banan:Börja spela och spring före dina vägledare till kapten rummet. Gå in i rummet från höger prata med kaptenen och gå ut från vänster.(Om pistolen inte kommer fram har du klarat fusket)Gå sen in i det stora rummet och hämta två vapen och gå sedan till kaptenen tills checkpointen är klar.gå sen mot stora rummet igen så får du pistolen+de två andra vapnena.

Tack till Marcus hansson som skickat in fusk!

--------------------------------

Man kanske mer kan kalla det tips istället för fusk. hur som helst...

på bana#1 (pillar of autnum) så är det bra att kombinera Plasma rifle och assult rifle (Dem tar ut blå dårar och röd dårar exteremt fort).

på bana#2 (Halo) så är det bra att kombinera (i början av banan) pistol och assult rifle (möjligts vis needler). Men lite senare där man kan få tag i sniper så ta den istället för pistol.

på bana#3 (The truth and reconcillation) i början så ha dem vapen du har... Men när du har tagit dig in i skeppet så ta en plasma rifle istället för sniper.

på bana#4 (The silent cartographer) så ha en assult rifle och en rocket launcher med dig.

på bana#5 (Assult of the control room) Så ha sniper och assult rifle, eller Rocket launcher och assult rifle (På coperative play så kan den ena ta rocket launcher och den andra sniper)
TIPS: Ta bilen inte pansar vagnen.

på bana#6 (343 gullity spark) så ha det du få böja med (pistol och assult rifle).

på bana#7 (The libary) så försök att få tag i ett shotgun och en pistol.

på bana#8 (Two beatrays) En rocket launcher och en assult rifle.

på bana#9 (Keyes) En pistol och en plasma rifle passar utmärkt.

på bana#10 (THE MAW) Se till att först ha extremt många plasma granater En assult rifle och en plasma rifle. Senare typ vid fusion reactors så han en rocket launcher och en... pistol eller assult rifle.

Tack till Martin som skickat in fusk!

[Skriv ut]