Fuska.nu

Fusk till Pokémon Platinum på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av pajen den 2009-06-03

Här är hur du får några coola pokémon:

Electivire: Du måste ha en Electabuzz (kan bli fångad i route 222) Sen ger du han en Electrizer (finns i en pokéboll i route 225 om du tar surf till höger när du står på bryggan) sen ger du Electrizern till Electabuzz och bytar sedan han med en kompis.

Magmortar: Du måste ha en Magmar (fångas vid fuego ironworks) han måste man såklart ha en Magmarizer (hittas i route 214) sen ger du magmar magmarizern och bytar han med en kompis.

Togekiss: I början får du ett egg av hon där cynthia (sista tränaren i pokémon league) när det egget kläcks så får du en togepi gör så den får happiness status så den utvecklas till togetic sen ger du den en shiny stone (finns i slutet av iron island) och simsallabim så har du en Togekiss.

Tangrowth: Det enda du behöver göra är att fånga Tangela i great marsh och träna den til lvl 33.

Yanmega: Det enda du behöver göra är att fånga en Yanma i great marsh och träna den till lvl 33.

Rhyperior: Fånga en Rhydon (fångas i victory road grottan) ge han sen en protector (hittas på iron island) och byt han med en kompis.

Dusknoir: Fånga en Duskull i route 209 (i lost tower) ge den sen en reaper cloth (hittas i route 217 när du tar rockclimb upp till acuity lakefront så ligger där en pokéboll med reaper cloth till höger). Byt den sen med en kompis.

Hppas ni får användning av era coola nya pokémons/pajen

[Skriv ut]