Fuska.nu

Fusk till Animal Crossing: Let's Go to the City på Nintendo Wii från www.fuska.nu.
Inskickat av mariobros1 den 2009-04-15

'Zipper T. Bunny'


På påskdagen här i Sverige, kommer det finnas en kanin utanför 'Town Hall' som heter Zipper T. Bunny. Han är påskharen och av honom kan du få en massa påsksaker bara du ger honom ägg.

Alla äggen kan du hitta ner grävda i jorden, det gäller att du har spade och sen ska du bara gräva på ställena där det är bruna stjärnfläckar i marken. När du sen har fått din påskägg, ska du öppna dem. Man kan antingen få 'Blue, Yellow, Green eller Red Candy', eller så får du en sak som heter 'Bunny foil'. Det är Bunny foil som du ska ge till Zipper T. Bunny och efter det får du en present av honom.

Det finns totalt 300 ägg och ungefär hälften av dem är godis undertiden de andra är möbler. Här kommer några möbler som man kan få:

Egg Dresser
Egg Chair
Egg Stereo
Egg Table
Egg Clock
Egg Toy Game
Egg Lamp
_________________________________________________________________________________

Hur man får låtar till sin stereo:

För att få låtar till din stereo ska du varje lördag kväll gå till 'The Roost'. Varje lördag från klockan 20:00 kommer det finnas en hund där som heter 'K.K. Slider'. Han kommer spela upp en låt varje kväll och efter att du har lyssnat färdigt kommer du får låten. Sen kan man spela upp låten i sin stereo.
_________________________________________________________________________________

Hur man får ballonger och såpbubblor:

Ballonger får man på söndagar och måndagar. Man ska åka in till stan på antingen en måndag eller söndag och sen kan man se en ballong försäljare bredvid fontänen.
Honom kan du gå och snacka med och av honom får du ballonger eller såpbubblor helt gratis.

Observera att man endast kan få en sak per dag.

[Skriv ut]