Fuska.nu

Fusk till Max Payne på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av ROCKSTARTER den 2008-12-19

Om du klarar Max Payne på den högsta svårighetsgraden så hamnar du i ett hemligt område direkt efter spelet. Där finns Jackhammer ammo, Painkillers och lite andra saker. Det finns runt 20 vakter som väntar på dig. Efter du har dödat alla vakter så står det: ''Well Done''. Då kommer du ha möjlighet att gå in i ett rum med fotografier från de som har gjort spelet, en speciell Remedy logga och lite andra saker.

--------------------

Om du har problem med ''Odödlig Fusket'':
Om du skriver in God så är du odödlig direkt efteråt. Men om det senare kommer en film (Inte serietidnings klippen) så försvinner God fusket samtidigt. Så efter varje sån film så måste du skriva in fusket igen. Men fusket försvinner ändå efter 2, 3 banor även om det inte kommer någon sån film. För att vara säker på att du är odödlig kan du använda en Painkiller. Om livmätaren då åker ner så är du ej odödlig. Om den stannar kvar så är du det.

--------------------

Om du vill se det dåliga (eller roliga) slutet i Max Payne så ska du låta helikoptern åka iväg på sista banan. Max Payne blir då dödad med ungefär 30 skott i sig. Den onda tanten Horne flyger iväg med sin helikopter och det är adjö med Max Payne för evigt.

[Skriv ut]