Fuska.nu

Fusk till Dark Messiah of Might and Magic Elements på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av Spartan_5 den 2008-12-12

Detta är en kod som gör att du kan komma in i det "hemliga rummet" i Chapter 8. Efter att du har räddat Leana så (de är lättast att förklara det så) går hon till en grind efter att ni har kommit upp ur hissen.

I samma "ring gång", eller vad man nu ska kalla det, finns det ett rum med den stora boken som man ska läsa ur, och när man har gjort det så börjar man att prata med Xena.

Percis bredvid den boken till höger finns en dörr som är låst, och går inte att öppna genom att gå runt och leta i spelet efter en spak eller något liknande.

Men den gå att öppna med denna kod: 5684-2199-9887-1395

Efter att du har skrivit in denna kod så kommer det upp en ruta som säger att du har nu kan gå in i rummet eller något i Chapter 8, sedan är det bara att gå igenom portalen.

Denna kod kommer att ge dig "Staff of The Firelord", så denna kod är egenteligen bara bra om du är mage. Annars så går den att hitta i Chapter 9 i ett av husen när du ska möta cyklopen.

Du måste utföra 4 stycken uppdrag efter att du har gått igenom porten innan du kan få staven, men de uppdragen är lätta och det finns typ 3 stycken spindlar och 3-5 stycken sådana där flygande bläckfiskar.

[Skriv ut]