Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto: San Andreas på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2008-11-12

Hur man gör en "Hjulning"

För er som flyger mycket när ni spelar (ni som gillar att tricksa med flygplanen) ska jag förklara hur man gör en "hjulning" (Hammer Fall).

Öva först med ett litet flygplan (jag rekommenderar stuntplanet "Stunt Plane").

Gör så här: när ni är i luften stig med 90 grader och ha full gas, d.v.s. stig rakt upp, när ni märker att flygplanet snart inte längre orkar stiga, så släpper du gasen, tar full broms (L) och väntar lite tills flygplanet har tappat lyftkraften helt (det hamnar i STALL), då trycker ni ner ena skevrodret d.v.s. att ni trycker ner svarta eller vita knappen. flygplanet ska då, under förutsättning att ni har gjort rätt: tippa över på ena sidan (bara åt sidan, inte det minsta framåt eller bakåt) och störta rakt ned. vänta ett litet tag så att planet får upp farten innan ni tar upp det igen på rak kurs.

Ett tips till vad ni kan använda trickset till förutom att bara "stuntflyga" är att ni tar en "Hydra" Retar upp militärerna, d.v.s. flyg över deras bas.
Då tar det ett litet tag innan ni blir jagade av dem (deras militärplan).
När ni märker att ni blir jagade så är det i början svårt att få in siktet på dem, börja då göra tricket, men tänk på att ni kan stiga oavbrutet med en Hydra så ni väljer när ni ska släppa gasen och bromsa. under den tid när ni tippar över så har de ofta svårt att träffa er med deras missiler. När ni flyger rakt ner så är det då mycket lättare att få in siktet på dem och då är det upp till er om ni ska bomba dem eller fortsätta att reta dem.

Flygplanens s.k egenskaper:

Stunt Plane: Tryck på (R*) så kommer det röd-rök ifrån flygplanet, kul när man stunt flyger.

Hydra: För (R*) knappen framåt eller bakåt för att styra JET strålarna, ni styr då i villken riktning flygplanet ska accellerera, detta gör att ni kan styra flygplanet som en helikopter eller som ett vanligt flygplan.
Hur ni skjuter iväg en missil målsökande: Håll ner (X) när ni har ett fordon synbart framför er, det ska då komma en grön markör runt fordonet. när markören blivit röd är målet "låst" ni kan då avfyra missilen genom att trycka på (A). Hur man skjuter iväg en "avledare" när ni är jagade av andra Hydra eller om det är något annat som skjuter en målsökande missil på er, tryck då på (B) planet släpper då iväg något som liknar en fallande missil (en avledare). Missilerna jagar då avledaren istället för er.

P.S Där jag har skrivit (R*) så menar jag Höger styrspak.

[Skriv ut]