Fuska.nu

Fusk till Star Stable: Höstryttaren på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Alexandra_F den 2008-10-28

1. När man spelar spelet så finns det typ en meny längst ner på skärmen där det finns en sorts mätare där du ser vilken gångart din häst går i när du rider. Om ni rider i en gångart ganska länge, t.ex i skritt så kommer ni att märka att hästen stannar efter ett tag. för att få din häst att inte sakta ner utan att hålla sin gångart så kan du titta på den svarta pilen som visar vilken gångart hästen går i. När den blinkar rött så vet du att hästen tänker sakta ner, och då har du chansen att mana på honom (skänkla på) genom att trycka en gång på bokstaven W eller framåtpilen. då behåller hästen den aktuella gångarten.

2. På de flesta hästspel så typ dör hästen eller så går det inte att rida i vatten med den, men det går faktiskt på det här spelet. rid ner mot vattnet och ner någonstans där backen inte är för brant, så går det att bada med hästen.

3. När du ska hoppa med hästen så blir språnget mycket snyggare om du beräknar galoppsprången innan ett hinder. det gör du genom att sakta in eller mana på hästen när du är nära hindret så att hästen inte råkar "snubbla" till innan flygmomentet. det ser inte bra ut.

[Skriv ut]