Fuska.nu

Fusk till Wild Arms på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av thedpsx den 2008-09-30

255 Item Trick:
Först ska du se till att du bara har 1 utav den saken som du vill ha 255 av, har du fler av den saken fungerar det inte! Sedan går du in i en strid (jag rekommenderar att du gör det utanför Adlehyde så du bara möter Balloons, Pillbugs eller Goblins eftersom de är de svagaste monstren i spelet). Låt Ruby använda en Heal Berry, sedan Jack också. Låt Cecilia välja en Heal Berry och byt plats på den och den saken du vill duplicera sedan går du ut från item menyn och tryck Defend. När det är din tur igen kan du avsluta fighten som du vill eftersom du nu har 255st av den saken som du bytte plats på med din Heal Berry.

Bonus Dungeon: The Abyss
För att komma till denna svåra "Secret Dungeon" måste du gå till en Elw Pyramid (vilken du vill) på världskartan. Du måste ha Rudy's Power Glove Tool, som du får i Gemini's Corpse, och Bad eller Worst Luck för att öka chansen att lyckas. Du ska slå till nedre kanten på Transpotören (med Power Glove Tool) och gå upp på den under tiden bilden skakar. Det finns en chans att Transportören krånglar (om inte försök igen) och istället för att studsa av satelliten och komma till en annan Elw Pyramid så fastnar du i den.
Välkommen till The Abyss! Denna "Dungeon" innehåller unika och kraftfulla saker och fiender som du inte hittar någon annan stans i spelet, likaså spelets svåraste boss (Ragu Ragla). I det första rummet finns en apparat som tar dig tillbaka till Filgaia.

Om du vill möta Ragu Ragla så behöver du Jacks Tool: Guitar of Maya som du hittar i Malduke (den sista "Dungeon") och du bör ha "boostat" upp karaktärerna till level 99 eller ha VÄLDIGT många Goat Dolls med dig (se 255 item tricket) om du över huvud taget ska klara honom!

[Skriv ut]