Fuska.nu

Fusk till Halo 2 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2007-11-30

Olika skulls (skeletthuvuden).

Armory.
Skull: Har inget namn
Svårighetsgrad: Legendary
Effekt: Ingen vet

Ni vet på den första banan när man börjar med att träna sig? När man har gjort allt som man ska så kommer ju Johnsson. Gå inte på hissen förrens han säger "would it help if i said please?" (fast på engelska) då går ni på hissen och sen på den där tågvangnen när du kommer in i gå längst in till vänster inte direkt utan fram sen vänster stanna där. Sen kommer ni att åka iväg då kommer det ett par lådor på den så är det ett skull.



Outskirts.
Skull: Blind skull
Svårighetsgrad: Spelar ingen roll
Effekt: Blind (du ser inte vapnet,ammo,sikte,dig själv, passa dig för denna.

När du väl börjar banan så kommer du ut på ett ställe där en grunt går runt, döda den och försök hoppa upp på en av avsatserna och hoppa vidare upp till nästa gå till vänster och fortsätt in där ligger den.


Metropolis
Skull: Catch skull
Svårighetsgrad: Legedary
Effekt: Gör så alla fiender kastar granater nästan hela tiden

Innan du gör detta måste du ha "sputnickskull" du vet när man kommer till stället där man får åka bil med en chef? hoppa upp på bilen och döda alla fiender hoppa sen av bilen och gå upp på den stora plattformen och fortsätt vidare till en stor pelare som går uppåt kasta en granat alldeles nedanför och ställ dig ovanför och hoppa precis när den exploderar och fortsätt upp. När du väl är uppe gå till vänster och forsätt hela vägen tills du hitta skullet.


Great Journey
Skull:Black eye skull
Svårighetsgrad: Legedary
Effekt: När du slår en fiende så får du overshield men din vanilga sköld laddas inte om ifall du blir skjuten.

Du måste ha en banshee, du vet när du kommer till det där stora slottet eller vad man ska kalla detn där Jonhsson skjuter med en stor spindel. Åk framåt och lite till vänster sen rakt fram tills det tar stopp fortsätt till fots. När du går till fots se till att din banshee är kvar annars kommer du inte därifrån. När du har kommit en bit ska du gå till vänster och upp för en stor pelare där uppe ligger ett skull.


Delta Halo
Skull: Envy skull
Svårighetsgrad: Legedary
Effekt: Låter dig bli osynlig som the arbiter

Gå upp på the "slanted rock väggen" och vänd till höger och fall ner till den nedre avsatsen med dom två eliterna.

Messa mig ifall det är nåt ni inte föstår. MVH EVO.

[Skriv ut]