Fuska.nu

Fusk till Super Paper Mario på Nintendo Wii från www.fuska.nu.
Inskickat av marioguy64 den 2007-10-26

Några saker jag har upptäckt på Super Paper Mario.

EXP TRICKS

1: På vissa banor finns det rör där fiender faller ur vid sådana ställen ska man vara Bowser och stå ungefär under röret och spruta eld då faller fienderna ner på elden och dör så du får exp

2: När man är Peach ska man bara hoppa på fienderna och göra tricks (när man skakar wiiremoten) och ta ut paraplyet. Då blir det enklare att få mycket exp när man hoppar på t,ex de stora korna med snablar.

Skuggvärlden

På bana 1-2 finns det en affär i en liten by där ska man gå in. Sen ska man ändra till 3-D och ställa sig intill skylten som står på marken. Sen ändrar man tillbaka till 2-D och går in i skylten. Det ser ganska konstigt ut. Sen ändrar man till 3-D men då tappar Mario balansen och du måste snabbt hoppa till vänster ganska långt annars ramlar du ner i underjorden och skadas ett liv. Du kommer att landa på ingenting. När du ändrar tillbaka till 3-D kommer du tillbaka in i rummet. Om du hoppar lite till vänster och i luften styr framåt så kommer du ut ur rummet till byn och världen vrids lite. Då är du i Skuggvärlden allt är helt svart där och när du vänder tillbaka till 2-D så är världen exakt likadan som i byn förutom att allt är svart. Du kan klara resten av banan genom att gå åt höger tills du kommer till väggen i slutet av banan då går du till vänster lite och hoppar. Då har du hoppat på stjärnlådan och du har klarat banan. Du kan också gå ur genom att gå in i en av dörrarna i byn. Lycka till.

Om jag får bra betyg kanske jag skickar in mer fusk till Super Paper Mario. Jag har själv testat fusken och de funkar.

[Skriv ut]