Fuska.nu

Fusk till Halo 3 på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av jo3 den 2007-10-24

Var alla terminalerna finns för att få achievmenten "Marathon Man":


Starta "The Ark" uppdraget. Efter att ha gått in i första byggnaden ta vänster in i en annan dörr. Då kommer du till en böjd gång. På insidan är terminalen.

Efter att ha aktiverat bron på "The Ark" uppdraget för att släppa dina kompisar över stupet, vänd 180 grader för att hitta terminalen. Den öppnas först då du har aktiverat bron.

I tredje byggnaden efter att ha förstört Scaraben på "The Ark" uppdraget, döda gruppen med sovande Covenants. Följ korridoren neråt. Du kommer då att nå en dörr framför dig som är låst. Direkt till vänster är en öppen dörr. Gå igenom den och gå rakt fram. Sväng 180 grader för att hitta ett hemligt rum med terminalen.

Gå in i första tornet stående på hissen på "The Covenant" uppdraget. Stå riktad mot panelen och sväng vänster. Hoppa över för att hitta terminalen.

Landa din Hornet på andra tornet på "The Covenant" uppdraget. Gå mot ingången. När du ser en låst dörr, sväng 180 grader för att hitta terminalen.

När du är inuti tredje tornet stående på hissen på "The Covenant" uppdraget, stå riktad mot panelen sväng sedan höger. Hoppa över för att hitta terminalen.

Efter att ha nått slutet i första grottan på "Halo" uppdraget, gå längs högra väggen. Du kommer att se en byggnad. Hoppa upp på gången och sväng till vänster så fort du är inne för att hitta terminalen.

[Skriv ut]