Fuska.nu

Fusk till Sonic Mega Collection Plus på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av amelia den 2007-10-04

Fusk till Sonic the Hedgehog 2:

Super Heroes fusket:

Först gör du följande fusk:

Banväljningfusk:
Gå in på options och gå ner till Sound test. Spela dessa låtar en gång var i denna ordning: nr. 19, nr. 65, nr. 09 och nr. 17. Om koden slagits in rätt så låter det som när man tar en ring. Tryck på start. Då kommer du tillbaka till titelskärmen. Håll in A och tryck på start för att komma till banväljningsmenyn.

Supersonic:
Gör banväljningsfuset och gå in på banväljingsmenyn. Längst ner till höger finns det ett Sound test. Spela där låtarna nr.04, nr.01, nr.02 och nr.06 engång var i denna ordning. Om koden har slagits in rätt hårs det som om man tar en ring. Gå in på en bana, vilken som helst, UTOM Death egg och Special stage, ta 50 ringar och hoppa. Då blir Sonic till Supersonic som är supersnabb, odödlig (han kan fortfarande bli klämd eller ramla ner i ett stup) och kan hoppa högre än vanliga Sonic. Med Tails händer det ingentindg.
Ett annat alternativ för att få Supersonic är att få alla Chaos emeralds, genom att man klarar alla Special stage.

Debug mode:
Gör Välja Bana fusket ändra ljudet i den här ordningen: 1, 9, 9, 2, 1, 1, 2, 4, tryck C efter varje gång du väljer ljud.

Och nu till den roliga delen.

Välj bana och håll inne A och B tills barnaan startat och då kommer sonic vara en ring, tryck på C fast du måste vara på tails och så trycker du på C hela tiden tills du fått 50 ringar. Sedan trycker du på A tills sonic blir en låda i stället för en ring eller nåt annat.
Tryck på C för att placera ut lådan.
Sedan trycker du på B så att sonic blir sonic.
Och så hoppar du och då blir sonic super sonic.
Och sedan hoppar du på lådan och då blir tails super tails och sedan så går du på en robot och då blir sonic vanliga sonic, och då gör du sa att du får 50 ringar igen och hoppar up och då blir sonic rigtiga super sonic som inte kan dö.

A,B och C är knapparna på Megadriven och sonic the hedgehog 2 är ju igentligen till megadrive, men nu är det på Ps2 du kan ställa in vilken knapp på kontrolen som skall vara A och så.

OBS! Du måste ha Tails med dig.

//amelia

[Skriv ut]