Fuska.nu

Fusk till Resident Evil 4: Wii Edition på Nintendo Wii från www.fuska.nu.
Inskickat av bordert den 2007-09-18

Tips för er nybörjare!

Kapitel 5-1.

I kapitel 5, del 1 stöter man, för första gången, på några obehagliga varelser vid namn "Regenators". Den första du möter ska du absolut inte slösa ammo på. Kom ihåg det!
Skjut han i hans ben och spring för livet. Lite senare kommer du att komma in i ett frysrum. Där finns en grej som du kan uppgradera din Rifle med. Tror att vapnet hette så, men det sniperliknande vapnet i alla fall. Tyvärr är dörren till grejen fryst, så du kan inte öppna den. Men lugn, den går att öppna.

Nära dörren i frysrummet finns ett litet ställe som man kan gå in i. Där finns en maskin som du kan tina upp hela rummet och dörren in till skåpet med saken till din Rifle. Gå nu till skåpet, öppna, ta grejen och sätt den på din Rifle. Dessvärre kommer en av "The Regenators", som hänger i taket, också att tina upp. Och dörren ut från rummet har blivit låst på något skumt sätt. Så det är bara att vänta tills dörren öppnas, samtidigt som du undviker "The Regenator". Men om du tar din Rifle, så kommer du se, att grejen som du hittade i skåpet, gör så att du kan se vart någonstans viruset sitter i den ohyggliga varelsen. Den sitter utspridd på tre olika ställen i äcklets kropp, så om du lyckas pricka varenda del av viruset, så kommer "The Regenator" att explodera.
Så varje gång du ser en "Regenator", använd din Rifle och skjut han på hans "svaga punkter".
PS. Slösa inte bort ammo på "Regenators" som du inte behöver döda!

// bordert

[Skriv ut]