Fuska.nu

Fusk till Pokémon Diamond & Pearl på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Datamon den 2007-07-30

Jag tänkte skriva lite tips till Diamond och Pearl.

1. Starters:

Turtwig: Grass Starter, min favorit av starterna på DP. Den utvecklas på Lv 18 till Grotle, som är en ren Grass typ, sen utvecklas den till Torterra på Lv 32. Då blir den till en Grass och Ground typ som gör att den har fördelar mot de två sista gymmen.

Chimchar: Fire starter. Han/Hon utvecklas på Lv 14 vilket gör den till det bästa valet för utvecklings älskaren. Men sen utvecklas den inte förens Lv36. När den utvecklas första gången blir den Monferno som är Fire/Fighting. Samma sak gäller Infernape som är den sista formen. Den är bra mot andra gymmet som är ett gräs-gym och om den utvecklas är den bra mot första gymmet som är ett sten-gym.

Piplup: Antagligen den bästa pokémon för nybörjare, lätt att träna och utvecklas på Lv 16 till Prinplup. Sedan bölir den Empoleon på Lv 36 . Empoleon är Water och Steel som gör den till en hård motståndare. Den har dock förlorat sin styrka mot eld och är sårbar för både Torterra och Infernape. Trots detta tror jag att du får en rolig resa genom Sinno med en Piplup.

[Skriv ut]