Fuska.nu

Fusk till Pokémon Diamond & Pearl på Nintendo DS från www.fuska.nu.
Inskickat av Xeiex den 2007-07-28

Några legendriska pokemon och vart man kan fånga dom.

Dialga: du möter den längst uppe på mt. coronet efter du har klarat team Galaxy, du möter den direkt efter du har klarat team Galaxys ledare så du får ingen chans att heal upp dina pokemon. Dialga är level 47.

Uxie: efter du har mött Dialga så finns Uxie i grottan i Lake Acuity.
Uxie är level 50.


Azelf: efter du har mött Dialga så finns Azelf i grottan i Lake Valor.
Azelf är level 50.

Mesprit: efter du har mött Dialga så finns Mesprit i grottan i Lake Verity.
När du går fram och ska möta honom så flyr han och kommer att dyka upp på olika platser i Sinnoh.

Heatran: efter du har fått National Dex så kan du åka till en ny ö. På denna ö finns många nya pokemon från dom förra spelen. Men där finns också en del nya bl.a Heatran. För att möta Honom så ska du gå till Stark Mountain som finns längst norrut på ö'n. När du kommer in i berget kommer du få hjälp a en annan tränare att ta dig igenom det till slutet. när du kommer till slutet kommer tränaren att ta en sak i den grottan där heatran kommer att finnas. efter det så ska du gå tillbaka till et ställe på ön som heter "survival area", i ett av husen där finns tränaren som hjälpte dig prata med han och han kommer att gå ut ur huset. efter det gå tillbaka in i grottan som tränaren tog saken ifrån, men nu kommer Heatran finnas där. Heatran är level 70.

Regigigas:möter du i ett tempel i snowpoint city efter du har fått regirock, regiice och registeel. Ta dig igenom templet till sista våningen där han finns och väck honom. kom ihåg att du måste ha med dig Regirock, Regiice och Registeel för att fånga honom. Regigigas är level 70.

Giratina. efter du har fått National Dex så kommer det komma ett nytt ställe vid route 214 med en grotta som heter turnback cave. Hela grottan är en enda stor labyrint. Men i slutet väntar Giratina. Giratina är level 70.

Cresselia: efter du har fått National dex så ska du prata med familjen som bor i huset övanför seglaren i Canalave town, dom kommer berätta om Full moon Island. Prata med seglaren och han kommer att ta dig dit, det ända som finns där är Cresselia, och precis som mesprit så kommer den flyga iväg och dyka upp på olika ställen. Cresselia är level 50.

ursäkta, att guiden blev så lång men jag försökte beskriva så noga som möjligt så att ni inte sak fastna någonstans i spelet, men har ni forfarande några frågor så är det bara att säga till.

[Skriv ut]