Fuska.nu

Fusk till Halo 2 på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av Halofreak92 den 2007-07-05

På de två banorna ”Delta Halo” och ”Regret” finns det berg runtomkring alltihopa. På ett flertal ställen kan man med hjälp av en ghost komma upp på bergskedjan som finns runt allting. Det går även med vissa andra fordon. Den lättaste vägen är en bit efter bron som man fäller ner från den lilla betongbyggnaden.
Efter bron kommer man in i ruiner eller vad det är och fortsätt då tills man kommer ut och det står massa covenant med turrets och ghosts på en öppen plats. ta en ghost (om du inte redan har en) och åk till höger, där ser du att bergväggen inte lutar lika kraftigt som på resten av bergkanterna. Kör upp tills du kommer till kanten av berväggen, då ser du bergen som är runtomkring båda banorna. Då kan du åka runt bergen och även ner i den stora sjön. Det går inte att vara i sjön i vanliga fall men dör antingen av att det är för långt ner eller för att man inte kan överleva vattenytan, men på andra sidan av bergen så kan man åka/gå ner i vattnet och komma upp någon annanstans, dock inte där man inte kan överleva för då dör man så fort man kommer upp till ytan.
Det finns även en annan sjö som man börjar vid på banan ”Delta Halo”, den kan man också komma ner i om man kommer från andra hållet. Jag har åkt runt allting flera gånger med både ghost och wraith.
Ha det så kul med att utforska detta coola fusket/tricket!

-------------------------------------------

Som vissa av er vet så kan man hitta dödskallar på vissa banor när man kör svårighetsgraden Legendary. Jag har hittat en ny dödskalle på banan Outskirts. Man använder sig av det rätt så kända "fusket" att komma upp på byggnaderna runt området där man börjar banan.
Gå till taket till det huset där Pelicanen störtade. Gå längs kanten och runt tills du kan se ner i en trång gång där man gick i början av banan. Om du kollar dig omkring så finns det en trång och mörk gång som leder bort från området där man ska vara och slåss. Gå in i den gången, längst in hittar du en dödskalle, en liten pyramid av granater och en kikare, fast kikaren kan man inte ta. När du tar dödskallen så står det "Blind". Då försvinner MasterChief, utrustningen och allt på skärmen. Man blir typ osynlig men man kan skjuta osv även om man inte ser vapnen.
Jag vet inte vad det ska vara bra för att få denna dödskalle, men det är coolt i alla fall.

[Skriv ut]