Fuska.nu

Fusk till Dead Rising på Xbox 360 från www.fuska.nu.
Inskickat av citron den 2007-06-26

Hur man besegrar psykopaterna

Cletus
Hittas vid: Huntin shack, North Plaza
Vapen: Hagelgevär

Ta med två SMG eller en SMG och två handguns(SMG kan du hitta ovanför cam' s camera, paradise plaza och vid fontänen i al fresca plaza)och sen när fighten har börjat ska du springa ut ur butiken och gå ut via den högra dörren. När du väl är ute så ska du ställa dig framför den dörren du öppnade fast en lite bit ifrån för du får Cletus ganska svårt att skuta på dig. Han brukar dö när du har fyra - fem skott kvar av din sista handgun.


Adam the Clown
Hittas vid: Wonderland Plaza
Vapen: Två små motorsågar

Det enklaste sättet att döda Adam på är nog att stå en bit ifrån honom och vänta på att han ska blåsa upp en ballong och när han väl håller på att blåsa upp en så ska du skuta på ballongen med en handgun(det krävs bara ett skott för att ballongen ska gå sönder) och när den går sönder så kommer han att hosta och då har du ditt tillfälle! Spring fram till honom och använd ett katana ca 3-4 gånger(hittas vid ripper' s blade) innan han har slutat hosta, sen är det bara att göra så om och om igen.

Cliff
Hittas vid: Crislip´ s home saloon
Vapen: Machete

Cliff är faktiskt rätt så enkel, det jobbiga är bara att han hoppar ner i en massa luckor. För en snabb vinst så ska du springa mot honom och använda den lilla motorsågen man får av adam the clown. 5-8 hugg
och Cliff är färdig. när han är död så får du en machete och om du vill ha fler av den så går du bara ut ur affären och sen in igen.

Sean
Hittas vid: Biosallongen nr.4
Vapen: Svärd

Sean är så enkel att det nästan inte är sant!! Det är bara att springa mot honom och hugga honom med macheten och när han skadas lite så sätter han sig på knä och då attackerar han dig inte. När han dör så får du hans svärd och en bok.
PS Lite äcklig slutscen DS

Larry
Hittas vid: Slaktkällaren
Vapen: Slaktkniv

Larry är ganska tålig men för att då jämna ut det hela så kan du dricka lite Quickstep( apple och coffee creamer i en mixer) så att du springer snabbare. Nåväl, när fighten har börjat och du har druckit en Quickstep så ska du springa runt honom och när du är bakom honom så kan du antingen använda sledgehammer eller machete. Efter några smällar är han färdig och då kan du ta hans stora slaktarkniv.

Hoppas du har gillat mina tips och skriv eller messa mig om det är något du undrar om dead rising. lycka till .D

[Skriv ut]