Fuska.nu

Fusk till Ringarnas Herre: Slaget om Midgård II - Häxkungens Tid på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Clank den 2007-01-21

Spela som Arnor och Nûmenor.
Detta är ett mod, alltså inte ett fusk. När ni använder det så kan ni inte spela mot andra som inte har det på internet.
Moden finns att ladda ner här: http://www.cheathappens.com/cheat_index.asp?titleID=12718 (Jag tror ni måste vara medlemmar för att kunna ladda ner det, men det är gratis)
Där finns med beskrivningar hur ni ska göra för att få igång Arnor-modet. Jag har själv inte fått igång det och orkar inte lägga ner tid på det just nu. Nûmenor modet är väldigt lätt att installera. När du har laddat ner det klickar du bara på "Setup".
Beskrivning om Nûmenor: Detta modet är ett helt gokännt mod men har vissa buggar. Du använder Gondors byggnader. Detta är enheterna: Numenor Soldiers, Numenor Rider, Numenor Archer, Numenor Ranger, Numenor Towerguards. För mig när jag byggde Towerguards och Riders så blev dom osynliga. Det var inte så bra men det var hyffsat kul med osynliga soldater.
Annars var det ett mycet välgjort mod med 4 st nya hjältar, bla. Ellesar (Tror det var han) som på lvl 10 lär sig en variant av maktens ord.
Hoppas ni ska få kul med dom här moden.

Lycka till!

[Skriv ut]