Fuska.nu

Fusk till Crash Bash på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2006-05-10

Här är lite olika tips till banor som jag hade svårt med i Crash Bash.


Pogo padlock.

Om en utav dina motståndare har massor med färg försök hitta en missil och skjut den på honom då får du all hans färg. Akta så ingen skjuter på dig.

Bossen Bearminator.

När du ska knuffa ner robothundarna från plattformen så ska du försöka stå i mitten av den, då kommer robothundarna inte kunna knuffa ner dig lika lätt. När du knuffat ner robotarna så ska du ta missilen som kommer upp och skjuta på den stora björnen.

"Tank wars" banorna

Efter att ha varit de flesta av figurerna i spelet på dessa bannor har jag kommit fram till att Tiny och Coala Kong är de som skadar mest med sina tankar så om man vill få en fördel i dessa bannor ska man vara någon av dessa två.

--------------------------------------------

Här är en liten guide över de olika föremålen man ska samla på i Crash Bash och hur viktiga de är


Kristaller och Gems.

De rosa/röda kristallerna är det absolut viktigaste. Gemsen är väldigt viktiga det med här under finns en lista med korta förklaringar till vad du kan samla på.

Kristallerna.

Är rosa/röda och du hittar dom i alla bannor förutom på bossarna. Det är dessa som du i huvudsak ska samla på dig för att komma vidare till nästa värld. Du måste ha samlat ett visst antal innan du kan gå vidare till nästa nivå i spelet.

Gemsen.

Är gröna och finns även dom på alla banor utom bossarna. Även med dessa så måste du ha en viss mängd för att kunna gå vidare.

Pokalerna.

Är det du får när du vunnit en utmaning. Du behöver ha ett visst antal för att få gå vidare i spelet. Du hittar dessa pokaler på alla banorna men inte på bossarna.

Relikerna.

Finns i två olika ”svårighetsnivåer” guld och platina. Guld relikerna har färgerna grönt och guld och du hittar dom på alla banorna utom bossarna. Efter det att du kommit till 4:e världen. I 5: e världen måste du ha samlat ett visst antal av dessa för att låsa upp vissa utmaningar. Platina relikerna är blåa eller röda och du kan börja samla den efter att du klarat 120 % procent av spelet. Då hittar du dem på alla banorna utom bossarna. Dessa är helt frivilligt om man vill samla på de behövs inte till något speciellt.

[Skriv ut]