Fuska.nu

Fusk till The Elder Scrolls III: Morrowind på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av Sikevuxan den 2004-07-22

Jag är ledsen att info mera att det finns inget ”slut” på morrowind men jag kan ett par bra tips som är rätt lätta men vissa är super svåra.

För att få upp till 5000gp och mer så gör du följande gå till Caldera och prata med creepern i ett stort hus med en liten balkong han är på ovanvåningen han har 5000gp men han ger fult pris på nästan alt t.ex. vapen, rustningar och magiska drycker.
Har du 50 eller mer i mercantile så kan du fixa riktigt mycket pengar skälv har jag fixat 1 000 000gp på det här sättet antingen gör du magiska drycker som du säljer eller så säljer du 1000gp eller mer men inte 5000gp säg att du vill ha mer en så mycket du sålt till honom han kan inte tyck mindre om dig så var inte orolig för att han inte vill sälja mer till dig.

Vill du ha mer än 10 000 Strength, Speed…och alt du behöver.
Först måste du ha ett av vapnena sunder eller kenning.
För att få dem behöver du 100 i security och 100 i sneak och göra följande.
Åk till Vivec tempel och öppna dörren till Vivec i egen hög persons ”tempel” första gången beroende fal du har fått en Wraithguard eller inte har du inte så kan du läsa planen att döda Drath ur på red Mountain och läsa planen att ta över red Mountain.
Planerna är bakom Vivec på ett ”bord”.
Du bör ha 100 i alla din major och minor skils och ha ett eller flera himla bra vapen annars kommer du att dö super snabbt!
Följ planerna du motse kunna trycka på biasness annars får du ingen hjälp av t.ex. Guard’s och Ordinate’s.

Vill du ha 100 i alla dina minor och major skils så gör du följande köper en magi som heter Drain Destruction och gå till en spell maker t.ex. i Balmora gör magin så det ser ut så här

Drain Skill *
Range: Self
Magnitude: 100 to 100
Duration: 1

*Jag tar alltid Drain Destruction för då går det snabbare att göra magin. Sen mercantile så jag kan köpa magierna biligare.

Gå till en tränare som tränar den skill du vill ha 100 i och gör magin.
Snabbt tryck på tränaren och träna på den skill du vill ha.
Oroa dig inte för dina skills som har blivit ”noll ställda” de kommer tillbaka efter 1 sekund.

[Skriv ut]