Fuska.nu

Fusk till Need for Speed: Most Wanted på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av fonziebear den 2006-04-10

Här är blacklistrivalernas bilar,namn och smeknamn plus lite tips och fakta på varje rival:

Blacklist !5: Ho seun " sonny " Bil: Golf Gti

Tips och fakta: även om många tycker att cobalt SS är en bra bil att börja med så tycker jag att ni ska börja med " Fiat Punton " även om den inte låter så bra och inte ser så bra ut men det är den! Jag har testat både med Cobalt SS och Fiat punto och då drog jag Sonny lättast med punton! så välj den om du vill vinna lätt! bara ett tips.

Blacklist !4: Vince Killic " Taz " Bil: Lexus IS 300

Tips och fakta: om ni får sonnys bil så köp " Pro " motorn så vinner du lättare! Och ta en Chansmarker och prestanda markern när du har vunnit över han för han bil är urkass! Prestanda markern ger mycket bättre saker till din bil. Om du får hans bil på chans markern så ska du sälja den och trimma golfen för pengarna! Och ge prestanda markern till golfen, den blir bättre än vanligt då.

Blacklist 13: Victor Vasquez " Vic " Bil: Toyota Supra

Tips och fakta: det behövs inte så mycket tips för Vic men du kan försöka att få hans bil och använda den i jakter, där är den ganska bra. Annars är det bara att dra han med golfen! Han har ingen chans!

Blacklist 12: Isabel Diaz " Izzy " Bil: Mazda RX-8

Tips och fakta: Izzy är kanske inte så lätt tycker du, men det är hon! Försök att köra om race efter race tills du har tillräckligt med pengar att trimma din golf så tar du hon lätt! När du har gjort det så har du inget problem med att klara Blacklist 11 heller! Hons bil är inget att ha, ta en prestanda marker istället, det vinner du på!

Blacklist 11: Lou park " Big lou " Bil: Mitsubishi Eclipse

Tips och fakta: Hans bil kan vara bra att ha, försök att vinna den! Han är en riktig tjejtjusare och gillar inte att man förstör hans bil.

Blacklist 10: Karl Smit " Baron " Bil: Porsche cayman S

Tips och fakta: Hans dragrace är svårt, akta dig för lastbilen och försök att komma före den med lite lustgas eller så kan du köra under den. Det kan ta lite tid men hans bil är värd besväret!

Blacklist 9: Eugene James " Earl " Bil: Lancer EVO VIII

Tips och fakta: Hans sprint är jättesvår! Tyckte jag! Men bilen är desto lättar att köra! Han är en grym förare och bilen gillar dem flesta. Det kan ta lång tid att vinna över han men här är ett tips för hans sprint: i slutet vid ungefär 15 % kvar så brukar han komma ifatt dig ( om du ligger före han!) då ska du försöka att spara lustgas och fortfarande hålla avståndet mellan han och dig.

Blacklist 8: Jade barett " Jewels " Bil: Ford Mustang GT

Tips och fakta: Bilen ser övertygande cool ut! Men inte så snabb! När Jewels kör med den så är den grymt snabb men när du kör med den så är den kass! Ingen bra toppfart,acceleration och väghållning den blir inte bra när du har trimmat den heller men häftig det är den! Ett tips: ta prestanda markern!

Blacklist 7: Kira Nakazato " Kaze " Bil: CLK 500

Tips och fakta: när du kör ett race mot hon ( vet inte vilket ) så ska du leta efter en pursuit breaker som är en donut, försök få ett försprång dit och sen så fäller du ner den så att hon fasnar under den så har du ett bra försprång!

Blacklist 6: Hector Domingo " MING " Bil: Lamborghini Gallardo

Tips och fakta: han ser svår ut men det är han inte! Försök att vinna bilen så behöver du inte köpa fler bilar! Den klår det mesta. Du kommer att älska den! Då kan du sälja din mitsubishi Eclipse och din RX-8!


Blacklist 5: Wes Allon " Webster " Bil: corvette C6

Tips och fakta: Webster Alias: supertönt! han är en riktig supertönt! han tror han är bäst men han är riktigt kass, och bilen lika så! Ta inte bilen! Men ta det försiktigt när du kör i skogen.

Blacklist 4: Joe vega " JV " Bil: Dodge Viper

Tips och fakta: den självklart bästa föraren i blacklist. Om du har kommit så måste du kämpa! hans knallgröna viper är inte att leka med! Inte racen heller. Dragracet tar ganska långt tid. Det är svårt och krävs mycket träning, men du klarar han! Hans viper är den snabbaste (förutom blacklist 1:s bil ) på hela listan. Vinn den och du har JV:s supermuskelbil!

Blacklist 3: Ronald Mcgrea " Ronnie " Bil: Aston Martin DB9

Tips och fakta: en väldigt lätt blacklist förare. Han kör inte bra och bilen är kass! Så när du har vunnit så ta inte hans bil utan som vanligt Prestanda markern och den andra väljer du själv!

Blacklist 2: Toru sato " Bull " Bil: Mercedes-benz Slr Mclaren

Tips och fakta: Han kör runt i lyx och stil bilen har allt! Den blir inte så bra när du trimmar den men oj vad den kör fort endå! Den dyraste bilen som går att köpa på spelet. 300.000 tusen är inte direkt någon billig leksak! Om du får den så har du tur! Själv har jag inte fått den och jag har försökt 2 gånger! Så om du är en turknutte så är detta din grej! Han kan vara rätt svår att vinna över, men ta det lugnt.. någon gång klarar du det!

Blacklist 1: Clarence Callahan " Razor " Bil: BMW M3 GTR

Tips och fakta: Den så kallade " bilkaparen " han förstör din bil och tack vare den så har han kommit så långt på listan. egentligen kör han inte bra men BMW är en bil värd att ha! När du har klarat han så får du köra mot 6:an i polis styrka! en lång kamp får du gå igenom men efter ungefär 5minuter så får du ett röst meddleande av mia att du ska köra till den gamla bron och när du har hoppat över där så har du klarat dig undan Cross, Corvette C6R polisen och dem supertunga SUV:arna!
Då blir du: Most Wanted! den mest efterspanade av alla!

Ett annat tips: försök att få hastighets mätaren att bli blå så får du en perfekt start!

Hoppas att detta hjälper er! det tog långt tid att skriva ner allt men jag hoppas att det får bra betyg!
skriv gärna fler frågor så svarar jag så fort jag kan

Mvh Fonziebear

[Skriv ut]