Fuska.nu

Fusk till Final Fantasy VIII på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av Turken_NrOne den 2004-07-15

Skaffa Lionheart
Börja med att se till så att du har en tämligen hög level. Den bör ligga på minst 40-50 eller högre.
Ta dig mot Deling City men gå inte in i staden utan kolla närmare på kartan (tryck på SELECT tills den täcker hela skärmen) så ska du se en avlång udde norr om staden och norr om Tomb of the Unknown King. Detta är denna kontinents nordligaste udde och du ska ta dig ut på den och springa på dess strand. Så småningom så kommer du att stöta på fienden Adamantoise som kan tappa föremålet Adamantine. Om denna fiende har level 20-29 så finns det bara en 5% chans att han tappar en Adamantine men om han har en level mellan 30 och 100 så är chansen 100%, alltså han tappar jämt en Adamantine.

När du skaffat en Adamantine så är det dags att skaffa fyra stycken Dragon fangs.
Dessa föremål kan fås av ett monster kallat Blue Dragon och de befinner sig i Trabia Snowfield som ligger i närheten av Trabia Garden. Då du funnit och besegrat en Blue Dragon så är chansen 90% att du får en Dragon Fang oavsett fiendens level. Efter att ha skaffat fyra stycken sådana så är det dags för nästa föremål; 12 Pulse Ammo.

Detta föremål är mycket svårt att få tag i och jag får väldigt ofta frågor via brev om hur man exakt skaffar detta föremål. Men efter att ha läst detta så ska det nog inte vara något större problem.
Det första du måste göra är att se till så att du har Ifrit utrustad på en av de gubbar du kör med och gå sedan in i menyn. Gå här ner på GF och välj Ifrit och kolla på hans lista där om han har lärt sig sin ability ammo-RF. Om han har det så står det "learned" till höger om ammo-RF annars så står det 30 AP. Klicka i sådant fall på ammo-RF och slåss mot fiender tills du fått 30 AP och han har lärts sig sin ammo-RF (står för: Ammo refine) ability.

Nu så ska du mot Esthar men inte in i staden utan du ska stanna ute på kartan och springa på vägarna i Esthar fast fortfarande hålla dig på kartan. Här så finns chansen att du möter en fiende som liknar bossen "Elvoret" ganska mycket. Om du stöter på honom så se till att inte köra MUG på honom för du kan du ej få din Energy Crystal.
Han har mycket liv och på level 100 så har han 159.000 i HP och han tar lite tid att ta kål på. Om han har level 30-39 så är chansen att han tappar en Energy Crystal bara 10% men har han en level mellan 40 och 100 så är chansen 100%.

Efter att ha skaffat 2 stycken Energy Crystal så är det på god tid att du sparar, om du inte redan gjort det. Kolla noga så att du har alla de föremål som du ska ha och gå sedan in i menyn och in på ABILITIES för att där kunna leta reda på ammo-RF i en lista. Välj den och du får upp din Item lista, här så ska du leta reda på Energy Crystal och klicka för att göra om båda två till 10 Pulse ammo vardera, alltså sammanlagt 20 stycken.

Öppna åter menyn och gå in på ITEM och fram till vapen tidningen: Weapons mon 1st. Öppna den genom att markera den och tryck på X och kolla på sidan om Squalls Lion Heart och gå ur menyerna.
OBS! Om du inte har denna tidning ännu så finns den på golvet i Dr. Odine's lab då du kör med Laguna första gången i Esthar. Om du missat den då så finns den att köpa i en butik i Esthar.
Gå nu till första bästa Junk Shop, det finns en i bland annat Esthar och i Balamb. Där så väljer du Squall och hans Lionheart och betalar 2000 gil för att få ditt nya starka, mycket starka, vapen samt den bästa av Squall's avslutnings Limits: Lion Heart som kan göra upp emot 200.000 (!) i skada då du får in den.

[Skriv ut]