Fuska.nu

Fusk till Final Fantasy VIII på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av Turken_NrOne den 2004-07-15

Oändligt med Gil.
Här så finns det två metoder på att införskaffa sig en massa Gil, den ena är medel snabb fast ger lite pengar och den andra är väldigt slö fast ger mycket pengar.
Metod 1:
När du ska söka rätt på det vita SeeD skeppet så får du ett brev utav Edea som du ska ge till kaptenen. Detta brev kan du sälja för 125 gil och det är inte mycket. Gå tillbaka till Edea så får du lite skäll samt ett nytt brev som du kan sälja för samma pris i en affär. Detta kan ta år och dar att få ihop en större summa pengar fast är du i kris så...
Metod 2:
Införskaffa dig nån decimeter tejp och om du har en Analog kontroll (kontroll med två spakar på i mitten) så är det en stor fördel. Om du inte har en Analog kontroll så bör du förutom att köpa en nån gång skaffa nåt ganska litet men ändå stabilt och tungt. Nu så ska du skaffa så hög SeeD level som möjligt, helst A level. Sätt sedan på dig Diablos Enc-none för att inte möta några fiender och ta dig ut på kartan till en ö eller en plats där det inte finns nån stad eller nåt annat att gå in i.
Lägg sedan nåt på styrkorset på din digitala kontroll eller tejpa fast styrspaken på din Analoga kontroll så att du hela tiden springer runt i cirklar. Och eftersom lön systemet bara närmar sig utbetalning medans du rör på dig så kommer du efter att irrat omkring i cirka 15-20 minuter få dina Gil och så kan du låta det fortsätta tills du anser dig ha tillräckligt med pengar. Dock går ens SeeD-level ner om man inte slåss tillräckligt mycket, så ibland kan det passa med en pause för att höja din SeeD-level igen.

[Skriv ut]