Fuska.nu

Fusk till AdventureQuest på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2005-12-31


Jag kommer med lite tips om vad du kan göra för att göra det enklare för dig / lyckas bättre

1. Om du är en lv 10 ninja, så känner du nog till attacken ninja death strike, och att den blir dålig (en kass darkattack) ofta istället för en proffsig eldattack som alltid skadar 300?. Vill du få upp din chans att lyckas från 20% till ungefär 50%? När du gör attacken, håll inne knappen med attackens namn på till din gubbe gör den, det höjer chansen för att lyckas! För vissa lyckas den alltid då, för mig så lyckas den bara oftare. Sen är det ibland att den aldrig lyckas i en match, men lyckas hela tiden i en annan med detta fusket. Så, om du gör den, håll inne, det kan ju inte skada ;)

2. En annan grej är om du möter ett monster som har ett vapen. När du besegrat det, testa att trycka på vapnet, för på vissa monster som t. ex drakel air rider går det och då får du det vapnet!

3. Vissa monster går med dig när du besegrar dom, t. ex King B.U.R.P. Han skadar mycket, så försök att ta honom på så få slag som möjligt (till exempel med den dtidigare nämda chansattacken ninja death strike). Sen, om du gör en quest som gör att en person eller någon går med dig tillfälligt och hjälper till, om du redan har klarat questen, gör questen igen och när personen/saken går med dig, tryck på cancel, så kommer den fortsätta vara med dig tills någon annan ersätter den eller du loggar ut eller gör den questen.

3. I magikerns shop, så kan du välja explore shop, och sen får du utforska där. Du kan lägga ner saker i en gryta, och här är sakerna du kan lägga i. (Om du håller övern en sak, står dess namn)

Mermazon Kelp + frogzard Tear + Magma Leaf = Få Health Potions

Mermazon Kelp + Moglin Essence + Bad Juice = Få Mana Potions

Mermazon Kelp + Magma Leaf + Slattwob Dust = Teleport till strid (3 monster)

Mermazon Kelp + Frogzard Tear + Moglin Essence = Gör ditt namn baklänges.

Mermazon Kelp + Frogzard Tear + Bad Juice = Grönt hår

Frogzard Tear + Moglin Essence + Bad Juice = En explosion och svart huvud xD

Slattwob Dust + bad Juice + Magma Leaf = Pet Rock (någonting Valencia vill ha, se nästa)

5. *Gör detta trixet om du är i lv 40 eller mer*
Gör en pet rock (se förra fusket) och gå sen in i djur affären. Välj att du vill till valencia. Säg att du vill ha ett travel pass, och du kommer till vägskyltarna. På dom olika till höger kommer du till olika miljöer och strider. Klara alla monster i en miljö och du får en kista med 275 gold + exp och guld från monsterna. Klara alla och du får runt 7000 gold har jag för mig. Detta kan vara svårt om du är under lv 40-45, för jag var i lv 44 då tror jag och hade problem med slutbossen. Kom ihåg att ha ett vapen som är starkt mot det stället du ska till, för alla på ett ställe har samma element. Om du är guardian så behöver du bara ta kartan för att komma till vägskyltarna (crossroads).

6. Du kan låsa upp saker genom att göra andra saker. Om du frågar moglin (den röde som är precis när du loggar in) efter "heard any rumors" och väljer att slås mot seed splittern, så kommer du till en quest med en alv. "hjälp" alven så att han blir sur genojm att döda monstret så tar han dig till sin by. Där får du reda på att det är krig. Prata med den blinde mannen (sage uldor) inne på "the inn" och du låser upp "drakel black market" affären. Själv har jag itne gjort denna quest klart, jag hittar inte den vänlige drakeln man skall hitta senare i questen, men du som läser kanske klarar det.
Det finns såklat en massa andra quest som låser upp möjligheter, men detta spelet har enorma möjligheter, så jag kan dom inte alla. Långt ifrån.


PS. Om du har börjat spela och tycker det är kul, rekommenderar jag att man blir guardian. Min kompis blev guardian men tröttna, så jag fick den, och är überglad =D! Jag rekommenderar en quest också. Zard hunter questen (finns hos den röde moglinen där du startar) är en väldigt rolig quest enligt mig, och bör genomföras! =)


[Skriv ut]