Fuska.nu

Fusk till Need for Speed: Most Wanted på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av Monkey_92 den 2005-12-31

Hej! Här har ni lite tips:


*När polisen kommer i en formation (dvs att dem ställer upp sej på ett specielltsätt) Då ska du titta bakåt om det är 1-2 polisbilar ska du hålla in back-knappen då bromsar du sen börjar du backa och då vänder poliserna sej om och börjar köra framlänges mot dej när du ser en lucka trampa på gasen och kör igenom luckan! Då kommer du ha ett långt försprång.


*Om du har svårt med milstolparna på rivalerna gör så här:
Kör några belöningsrace så du får tillräckligt med belöning sen tar du och kör fartkontrolls-milstolparna dem är lätta om du har lustgas, om ni inte har det kan ni köpa det för det är ganska billigt ;) då kommer ni troligen att klara rivalerna ganska lätt.


*Om ni vill lyckas bra i eran karriär gör så här:
I början kommer ni troligan ha 30 000 :- för det köper ni Cobalt SS
och då får ni 4000 över och för det gör ni den lite snyggare ;) Sen på rival nr 10 Carl Smit så ska ni ta 2 chansmarker då kommer ni troligen få hans bil + pengar. Om ni inte får hans bil köp då Mitshubishi Eclipse och uppgradera den med bra delar sen försöker ni få en annas rivals bil.


*Försök att planera vilka bilar ni vill ha och vilken rivalsbil ni vill försöka få. Om ni vill se hur bra dom är gör så här:
-> Gå till huvudmenyn
-> Välj Snabbrace
-> Ta specialrace
-> Välj vilket race som helst
-> Då kommer det komma upp en ruta där in kan välja varv m.m.
-> Efter det kommer ni få välja bil då trycker ni på nedåtpilen tills ni kommer till bonusbilar då kommer alla deras bilar upp :)


*Jag kan rekommendera att ha 2-4 bilar för då om det blir för hög spaningsnivå (3 och uppåt) så kan ni bara byta bil eller om det just är eran favoritbil så kan ni ändra lack eller fälgar m.m.


*När det blir spaningsnivå 3 så kommer ni att märka att polisen inte kör i formationer utan att dem försöker slå ut dej genom att attackera motorhuv mot motorhuv dvs att dem försöker gangbanga dej framifrån så håll ögonen uppna för dte kommer att komma många bilar...


*Försök att åka igenom trånga utrymmen garage och i mycket trafik och sväng mycket när polisen är efter er för i genvägar kommer polisen att tveka och ni kommer att säkert att komma ifrån polisen lätt ;)


*Vid avspärrningar så sikta på bakdelen på polisbilen längst till vänster då kommer ni garanterat igenom och ni kommer få ett försprång för de andra polisbilarna som följer kommer säkert att åka i mitten och där är det hårdast motstånd och därmed svårast att komma igenom...


Lycka till!

[Skriv ut]