Fuska.nu

Fusk till Football Manager 2006 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2005-12-28

Några bra spelare för Allsvenskan, danska ligan eller norska ligan:

Daniel Andersson, Helsingborgs IF
Kommentar: Mycket bra målvakt i HIF, med förflutet i AIK och skotska Hibernian. Har nästan bara 8:or och högre för mig i betyg. Även en ledare på plan.
Andreas Jakobsson, Helsingborgs IF
Kommentar: Jakobsson, 33 år är fortfarande mycket bra, en av Allsvenskans bästa backar, nästan bara 9:or i matcherna. Brytsäker och nickstark men på grund av åldern lite långsam, så ha gärna en snabb mittbackspartner till han.
Magnus Andersson, Halmstads BK
Kommentar: Väldigt snabb och ung forward. Stor talang, han är den enda som ställt till stora problem för Jakobsson och Granqvist i mitt HIF. Har följt honom sen mitt möte med HBK, då han sänkte mitt HIF med 2 mål och har varit bra även före och efter den matchen.
Atiba Hutchinson, Helsinborgs IF
Kommentar: Allround innermittfältare, bra på det mesta. Kan spela med de flesta typerna (har testat). Se upp så att inte storklubbarna tar honom för billigt.
Erik Wahlstedt, Helsingborgs IF
Kommentar: Den enda ytterback som jag haft (på båda spelen), som fått 9:or och 10:or i betyg. Offensiv men även bra defensivt. Kan spela på båda kanterna men helst till höger. Kan användas som yttermittfältare.

Jag vet att det nästan bara blev HIF:are, men jag har bara spelat med dom i Sverige, så jag har såklart bäst koll på dom.

[Skriv ut]