Fuska.nu

Fusk till NBA Live 06 på Playstation 2 från www.fuska.nu.
Inskickat av IverZon den 2005-12-27

Här är en förklaring till vad de olika spelaregenskaperna betyder

Highflyer: En spelare som är Highflyer hoppar när du trycker L1 + t ex Fyrkant och gör en grym dunk. Han hoppar högt. Dwayne Wade och Vince Carter är två exempel på Highflyers.

Shooter: Shooter är en 3 poängsskytt. Det innebär att han för det mesta sätter skotten även om det är 3or eller inte. Ett exempel är Kyle Korver.

Playmaker: En Playmaker är en spelare som kan passa bollen till andra spelare för att skapa ett spel. De kan göra bakom ryggen passningar, No Look passning och mera. Några exempel är Williams, Magic Johnson mm.

Power: Någon som har Power kan gå in med bollen och t ex dunka. Power är bra att använda för de spelare som har det i ett instängt läge. Ett exempel är Shaquiel O'neal.

Stopper: En Stopper är en spelare som antingen är bra på att blocka eller att sno bollen. Detta används i försvar. Några exempel är Iverson, Wade, Shaquiel O'neal.

Scorer: En scorer är en spelare som kan göra poäng i svåra lägen. De gör inte så mycket styling direkt utan mer säkra poäng som t ex Lay ups och sånt. Några exempel är James, Iverson.

Du måste trycka L1 plus Kryss eller Fyrkant eller Trekant eller Cirkel om du ska göra något av de här sakerna. Obs! De måste även ha de här egenskaperna för att en spelare ska kunna göra just det. Jag tror att det här va alla.

[Skriv ut]