Fuska.nu

Fusk till Football Manager 2005 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2005-12-15

Här kommer några bra taktiker, och vilka lag dom passar.

4-2-3-1, den spanska taktiken funkar på princip alla lag. Även lag som Helsingborg och kanske Ajax passar in i taktiken. Det behövs 2 bra offensiva mittfältare och 2 defensiva/vanliga mittfältare, gärna offensiva mittfältare. Om du har en centertank som anfallare kan det vara bra att ge yttrarna pilar upp till anfallet.

4-1-3-2, taktiken använder jag själv med Barcelona, ha helst en snabb mittback och en nickstark, eller 2 som är bra på båda sakerna. 2 offensiva ytterbackar kan var bra. Den tillbakadragna mittfältaren ska vara en MC och bra både offensivt och defensivt. Ett bra exempel är Xavi. 3 centrala offensiva mittfältare, speluppläggaren i mitten (i mitt fall Ibagaza), en snabb till höger (Giuly) och den till vänster kan vara bra på vad som helst (jag tog Ronaldinho). 1 anfallare kan vara bra på huvudet, och den andre snabb, men det går bra med 2 snabba också (jag använder Messi och Eto'o).

Nu kommer lite bra spelare:

Ariel Miguel Ibagaza, Argentinare i Atletico Madrid. En spelfördelare i världsklass, även bra frisparkar, hörnor, krossbollar, ja allt offensivt.

Leo Messi, Argentinare även han, i Barcelona. Kan spela både offensiv mittfältare och anfallare (om du patchat spelet med fmsu 3.0), jag har patchat spelet, och spelar med 4-1-3-2 taktiken (se ovan) och först var han offensiv mittfältare, men när jag satte han som anfallare brevid Eto'o så var han matchens bästa spelare, och fick en 10 i betyg. Stoooor talang, bara 17 år.

Ronaldinho, Brasse, presentation överflödig, bra på allt offensivt och en bra förebild. Enligt mig den bästa spelaren på spelet.

Giovanni van Bronckhorst, Holländare, en bra och underskattad vänsterback, han snitt är bra för att vara en ytterback. Blir ofta uttagen i veckans lag.

[Skriv ut]