Fuska.nu

Fusk till Burnout Revenge på Xbox från www.fuska.nu.
Inskickat av gta89 den 2005-10-31

Tips/Tricks.

På första lvl.
Då ska du inte köra på vänster filen där du du möter andra. Försök putta in två bilar i väggen så får du säkert dubbel trafik takedown. På ditt första race där du möter andra. Då det är lite stollpar. Där kör du in trean. Då har du tagit andra plats. Kör över till andra filen och där ser du nog en köra då puttar du in honom i en mötande bil. Efter du är etta ska du bara göra takedown's på trafiken. Men om du ser typ någon som nästan kommer ikapp dig kör in honom i väggen.

---------------------------------------------------------------------------------

Andra lvl.
Då ska du försöka bara att köra omkull alla andra. När du har krossat 6-12 då får du eventuellt silver medalj-bronz medalj. Men om du klarar av 18-26 så får du guld-medalj!. 3..2..1 GO! Nu har du vunnit lite turneringar. Då börjar vi på redigt !.

---------------------------------------------------------------------------------

Tredje lvl:
När du har krossat sönder hela trafiken och äger över gatorna så är det lite svårare. Nu tar du din nyaste bil så tar du över dom det kallar jag bra bil förrare. Nu är det en bana där du ska köra på så mycket trafik som möjligt men om du inte gör det då förlorar du. Man måste ha aggrisivitet! Då klarar du dig. Ta bort dig från genvägarna för det mästa. För dom är svårare! För det är mer stolpar i genvägar eller så är det för mycket saker som petar ut från alla håll!


Fusket skrivet av gta89

//M.v.h gta89

[Skriv ut]