Fuska.nu

Fusk till Age of Empires II: The Age of Kings på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Armon den 2005-09-14

När du spelar den sjätte banan, The Lion and the Demon, på campaignen "Saladin" så finns det en mycket smidig taktik. Uppdraget är att bygga ett Wonder och skydda det i 300-400 år (beroende på vilken svårighetsgrad du kör på).

Istället för att bygga ditt Wonder i din stad så ska du åka ut med alla dina arbetare till en liten obebodd ö som finns någonstans i havet. Åk runt med en eller flera båtar tills du hittar ön och transportera dina arbetare dit. Frakta dit så många som möjligt eftersom det går snabbare att bygga ditt Wonder då.

Lite guld och ett träd är i vägen så du måste låta dina arbetare hugga ner trädet och hacka bort guldet innan du kan påbörja ditt Wonder. Medan arbetarna jobbar bör du skaffa en så stor flotta som möjligt, eftersom dina fiender troligen inte kommer att låta dig ha ditt Wonder i fred.

Glöm inte bort att du kan använda marknaden för att byta överflödiga naturtillgångar mot de naturtillgångar som du har ont om. Om du exempelvis använder fiskebåtar för att fiska mat som du inte kan använda till något användbart, kan du sälja maten och köpa trä istället, vilket du kan använda till stridsfartyg att försvara ditt Wonder med.

Kom ihåg att knappt bry dig om vad som händer med din stad, den är oviktig. Om dina fienders flotta skulle vara mäktigare än din så kan en sista utväg vara att fly iväg med ditt sista skepp och försöka få fiendeflottan att jaga ditt skepp istället för att attackera ditt Wonder.

[Skriv ut]