Fuska.nu

Fusk till Grand Theft Auto: San Andreas på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av jossef88 den 2005-06-18

Nr. 1:
Ära till Vice City från San Andreas!!!

Om ni har nått den sista ön (längst upp till höger) så ska ni leta söder om flygkyrkogården som är mot norr om hela kartan och som ser ut som en massa fint uppsatta plan med en rak väg för start och landning i mitten. Sök mot söder och du finner en GIGANTISK parabol, under den finns en sand king ifrån San Andreas (innanför staketet).
Jag kan även säga att den är till väster om militärbasen, med alla militärer och misiler, som man får efter sig om man har ett flygfordon, som igentligen är Area 59... eller nåt sånt (minns ej).


Nr. 2:
Sugen på ett plan???

Om du tar en ambulans eller en lastbil med en ramp på, eller dylikt som är HÖGT, drar till flygplatsen på den första ön (nederst till höger på kartan) och cirklar runt det staketet som är där och hindrar dig från att nå planen. Efter ett tag så möter du ett lägre staket av murstenar som du stannar så nära som möjligt vid, så att din högsta del på bilen är mot muren, klättrar upp och hoppar över staketet. KLART!!!
Du kan även på en del, eller alla flygplatser, hoppa upp på taket på det huset som står strax brevid ingången till planen, och efter det så kan du till och med gå in, och sen mot planen. Vet dock ej om det gäller alla flygplatser men.

[Skriv ut]