Fuska.nu

Fusk till World of Warcraft på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2005-06-05

World of Warcraft, nybörjarinformation!

När du börjar spela world of warcraft så skulle jag råda dig att starta med en warrior (kan man vara med alla raser) eller en mage (dom flesta raser kan vara mage) efter som dessa inte är så koplicerade men ändå tar bra damage och är ytterst roliga.
Questa så mycket du kan i början istället för att bara springa omkring och döda och döda. Att questa gör inte bara så att du snabbt går upp i lvl du kommer också att få bra och nödvändiga saker av uppdrags givarna när questen är klar.
För att var säker på att questen du gör inte är för svår så kan du kolla innan i din questbook som finns längst ner på skärmen. Om questen står i grönt så är den passande för din lvl, är den skriven i gult så kan det bli lite svårt (tips ta hjälp av en grupp), om den står i rött så är monstren du kommer möta i questen antagligen antalet lvlar högra än din karaktärs.

Om du nån gång kommit vilse/letar efter nånting t.ex. en "classtrainer" eller ett "auctionhouse" så är det bara att prata med nån vakt (finns liteöverallt) då kommer det (för det mesta) upp en lista över saker i närheten. Tryck på det du letar efter så kommer det komma upp en orange/röd pil på mini mappen uppe i högra hörnet som kommer visa dig vägen.

När du börjat komma upp i lvl (runt lvl 10-15) så kommer du vara klar med questerna i ditt "hemland". Då skulle jag tipsa dig om att besöka din ras "huvudstad". Kolla om kring i huvudstadens affärer och se vad som finns att köpa (armor, vapen, uppgraderingar). I huvudstäderna kan du också lära dig hantera nya vapen.

20+

Ett litet tips här om du är "alliance" (human, dwarf, night elf, gnome) ta dig till landet westfall (det ligger breve Elwynn forest) gå med i/skaffa dig en grupp och gå till dead mines (som ligger i moonbroke) det är "the defias" huvud kvarter. Du kommer att gå upp bra i xp och det är en väldigt bra looting där inne!

Om du vill ha någon mer hjälp kontakta mig på spelet. Min bästa karaktär är Warrie!

[Skriv ut]