Fuska.nu

Fusk till Digimon World på Playstation från www.fuska.nu.
Inskickat av Lobbaren2 den 2004-06-30

Få Piximon till staden!
Du ska gå till "tropical jungle" när du har ca 16 digimon till staden sen ska du gå ditt på junglen på natten och vid det konstiga tränet som kommer nästan i början med ett hål i där finns piximon men det är bara 30% chans att ni möter han där så gå framm och tillbaka hela tiden typ till bron och sen tillbaka till junglen så kommer han vara där efter ett tag men det är bara på natten och ni måste ha en stark digimon mot han! Helst en eld digimon.

Få ninjamon till staden!
Ninjamon kan du hitta vid digimon bridge på natten när du haft ca 28 poäng i staden då ska du gå ner vid digimon bridge men inte enda ner till kunemons bed då kommer en vind och ur den kommer ninjamon. Han är inte så jättebra men kan magmabomb o har ca 4000 i hp.

Få Leomon till staden!
Du måste ha 50 poäng i staden. Då ska du gå in i drill tunnle och gå till den drillmogemonen som e längst ner då är han färdig och då kan du gå in i leomons cave där ska du hämta en konstig sten som du ger till leomon då kommer han till staden.

Om ni vill veta hur man får någon annan digimon till staden så vet jag hur man får alla så fråga bara mejj med ett medelande eller skriv till min msn eller hotmail: [email protected]

[Skriv ut]