Fuska.nu

Fusk till Command & Conquer: Generals på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av underjorden den 2005-05-06

Bugg:
På banan Whiteout finns det en liten sjö i mitten. Ta Para Drop (du måste vara USA) och sätter den så långt ut i vattnet som möjligt på vänster sida. Om en av gubbarna hamnar på kanten kan du gå ner med dom i vattnet.

Alla lag:
Sätt ditt läger helst i nån kant.

GLA:
Försvar:Bygg ett soft försvarssystem genom att sätta ett bazooka-näste och en "Tunnel Network" bredvid varandra, i en halvring runt ditt läger. Nu har du ett soft försvarssystem.
När du får en "General Promotion" jag vet inte vilken rank, men i alla fall ta en Hijacki. Om det kommer förbi nån på ditt läger (vilket det oftast inte brukar göra) kan du ta din hijacki och ta över deras bilar.
Anfall: Bygg två Technicals med tre bazookakillar i. Ta sedan uppgraderingen: Scorpion rocket och bygg två Scorpions. Bygg sedan en bombtruck med Anthrax och mer skada - uppgraderingarna.
Nu har du ett anfall som de flesta inte kan stoppa.
USA:
Försvar: Bygg en halvring av Patriot Missiles så kan ingen komma igenom.
Anfall: Ta alla uppgraderingar i ditt War factory och bygg 3 humvees och några crusaders och 1 paladin. Då köttar du alla!
CHINA:
Försvar: Bygg en bunker med 5 bazookakillar och bredvid den en Gattling Cannon. Bygg så i en halvring och sen kommer ingen förbi.
Pengaåtgärd: Bygg 10 - 15 Hackers.
Anfall: Bygg en Black Lotus och ta dej förbi deras försvar (det går alltid nån väg). Sen kan du ta över deras bas utan att du bygger några pansarvagnar.
Anfall 2: Bygg 5 Overlords och på en uppgraderar du en Propaganda Tower och på resten Gattling Cannons - Nu kan inget stoppa dej.

[Skriv ut]