Fuska.nu

Fusk till Pirates of the Caribbean på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av Fuska-nu den 2004-04-20

Om du vill ha mycket pengar nångång så gå till en "Loanshark". Låna så mycket pengar du vill och gå och lägg det i hans byrå som står någonstans i rummet. Låna mer pengar och lägg dom i byrån. Fortsätt så tills det ligger tillräckligt med pengar i byrån och gå till den och ta med dig pengarna. Vips kan du köpa en väldigt fin båt. Sedan kan du gå ut å kriga mot pirater sen lagar du din båt å gör så om och om igen. sen när du har mycket i level T ex: 8 kan det vara bra om man har 4 abileties ta två boarding abileties och Gunman och Profersonal Gunaman, för sen får man en pistol som man måste ha Profersonal Gunamn annars går det inte att ha den.

Gå in i en traven å leta efter en offisier (eller vad det är) å fråga vad han är bra påå sen frågar du hur mycket han kostar, sen säger du är inte det för mycket?..sen gör du så om och om igen tills det han säger att han hjälper dig för 0 guld, men om du fortsätter gära så kommer han att ge dig guld, sen kolla vad han har å he han 15 small hp potions, 5 antidot med extra hp, 5 hp elixer och en bra pistol.

sen kan du åka till pirat ön (den långa å smala) å prata med en kille som dödar en massa där (å se till att du inte svarar satt han dödar dig) sen går du in i traven å pratar med diplomaten som sitter till vänster när du kommer in, sen kan du prata med han som dödade alla å be han vara tin hjälpreda..

Tack till Jonny Åh..... som skickat in fusk!

[Skriv ut]