Fuska.nu

Fusk till Football Manager 2005 på PC från www.fuska.nu.
Inskickat av olivera91 den 2005-02-06

HUR DU FÖRBÄTTRAR DINA EGENSKAPER SOM MANANGER.
Som manager har du en PROFIL där det står dina egenskaper. I början är alla 10. För att förbättra Professionalism och temperament behöver du bara gå in på andra lag, helst i klass med ditt och klicka på managerkommentar längst ner i vänstra hörnet. Där kan du t.e.x. säga lagets manager att du tycker att laget skall vara mycket stolta över honom. Gör det med olika lag och managers cirka en gång i veckan så har du 20 på både professionalism och temperament efter bara några månader.


Säger en annan manager till dig att han inte tror du har någon chans att leda laget till ligatiteln så ge honom inte ett otrevligt gensvar för då får du minus i professionalism och temperament.

Hylla gärna dina spelare (det kan man göra på spelarens profil). OBS!!
Hylla en som varit bra under säsongen för då samtycker fansen och du får extra poäng i lojalitet.
Hylla ca en spelare varannan månad för hyllar man spelare för ofta börjar spelarna ta dina hyllningar med en nypa salt och då får du minuspoäng i Förmåga att hantera media

Får du en fråga från media. t.e.x. Du är ny i klubben och första tävlingsmatchen väntar och de undrar hur du klarar pressen.
Då ska du svara att du tycker det ska bli roligt, att du ser fram emot det och att du inte är speciellt nervös för då får du extrapoäng i ambition, förmåga att klara press och förmåga att hantera media.

Tyck gärna till och skriv gärna om du vet något annat bra sätt att förbättra manageregenskaper

[Skriv ut]