Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inWipeout Pure

PSP
Wipeout Pure
 • Genre
  Racing
 • Releasedatum
  2005-09-01
 • Utvecklare
 • Antal ägare
  29
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 8.4

Speltest av ps2control

Inskickad av ps2control den 07/08 -07 11:06

Handling / story / vad man gör i spelet
Du tar kontrollen över ett flygfordon och tävlar igenom på olika banor. Låter som en ganska simpel idé men det är just det som är bra. Inget krångel utan du hoppar in i spelet och lär dej med tiden. Du kan tävla i en stor tunering eller på en utvald bana. Men det finns även ett intressant extra spel som går ut på att du ska maxa farkostens hastighet och sedan hålla ut i så många varv som möjligt utan att få farkosten att explodera. Du kan även spela något så klassiskt som timeattack och lära dej hantera enn viss farkost och en viss bana och tävla mot ett "spök" skepp. Det finns multiplayermöjligheter och online spels möjligheter. Allt detta på en liten skiva i en liten maskin, detta är genialiskt.

Vad jag tycker om spelet
Jag har alltid tyckt WipEout spelen varit häftiga. Men detta är det första som jag faktiskt gillar att spela. Grafiken är snygg och du har kontrollen över din farkost. Man tappar helt enkelt inte kontrollen och krockar lika ofta som i tidigare WipEout spel. Spelet är fortfarande väldigt enkelt utformat, vilket jag personligen tycker är bra. Det är inget fixandes med fordon och banor utan du hoppar in i spelet och kör. Ibland är det bäst att dom behåller spelen på det sättet. När det är enkelt uppbyggt så kan väldigt lite gå fel. Och det är just det som är bra i detta spel. Det är väldigt lite som gått fel vilket gör spelet extremt roligt och lättspelat.

Betyg till spelet
Det finns få spel idag så håller en hög nivå. Alla spel ska vara extrema och avancerade, dessutom så är det alltid svårt att gilla en uppföljare. Men detta är väldigt bra. Spelet ser snyggt ut och känns bra. Det är lätt att man sitter lite längra än planerat eftersom det är så roligt att spela. Ett bra spel kan man alltid gå tillbaka till. Men jag tror inte att man någonsin slutar spela detta. Det finns alltid med dej och du kommer ha kul i många år. Som jag sagt, ibland så måste spelet vara mindre avancerat för att det ska bli bra. Och det är precis vad detta är. Simpelt men bra.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9