Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Lord of the Rings: Tactics

PSP
The Lord of the Rings: Tactics
  • Genre
    Strategi
  • Releasedatum
    8 november 2005
  • Utvecklare
    EA Games, Amaze
  • Antal ägare
    13
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.2 4.8

Speltest av karpenko

Inskickad av karpenko den 10/04 -06 11:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Först väljer du om du ska vara god eller ond. Varje lag har olika gubbar och uppdrag. Det här spelet är ett staregi spel. När man klarar en bana så får man pengar och xp. För pengar kan man köpa olika drycker och attacker. Man går upp i level för att lära sig nya attacker och kunna köpa fler saker. OBS dem goda har väldigt mycket lättare uppdrag så det blir rätt iritterande.

Vad jag tycker om spelet
Spelet tycker jag är ganska dåligt eftersom jag körde en kvart varje dag i en vecka så klarade jag ut det. Men när man ser alla gubbar slåss så är det en riktigt skön känsla eftersom alla gubbar har helt unika sett att slåss på. Jag rekomenderar inte det här spelet. I alla fall om man inte är helt galen i Sagan Om Ringen.

Betyg till spelet
Först väljer du om du ska vara god eller ond. Varje lag har olika gubbar och uppdrag. Det här spelet är ett staregi spel. När man klarar en bana så får man pengar och xp. För pengar kan man köpa olika drycker och attacker. Man går upp i level för att lära sig nya attacker och kunna köpa fler saker. Det är också väldigt tröga laddningstider

Totalbetyg: 4.8 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 3 Spelkänsla: 3