Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: The Force Unleashed

PSP
Star Wars: The Force Unleashed
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    19 september 2008
  • Utvecklare
    Krome Studios
  • Antal ägare
    10
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.4 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av firedog den 25/01 -09 21:28

Hur du dödar stora fiender, robotar och en del bossar:

* AT-ST
Detta är en riktigt lätt fiende. Ett av de lättaste sätten att döda honom är att bara springa bakom honom och blixtra för han är väldigt långsam i vändningarna. Ett annat sätt är att hålla sig nära honom och hugga honom tills han försöker stampa på dig. Då blir det duel och om du vinner (vilket du antagligen gör) så förlorar han mycket liv.

* Junk Behemoth
Detta är en svårare boss i början om man inte spelat så mycket men efter ett tag tycker man att han är jättelätt. Börja med att springa runt och göra vilka attacker som helst tills han attackerar dig med sina kedjearmar. När du ser att han förbereder sig att kasta kedjorna ska du hoppa och dasha omkring så han missar. Fortsätt sen att attackera honom men försök håll dig på avstånd så han inte kan slå ner dig.

* Rancor
Det här slagfältet är fullt av exploderande plantor så kasta dem om du har tid. Han har inga andra vapen än händerna så håll dig en bit ifrån och blixtra på honom. Ibland kastar han saker men de är lätta att undvika.. En bra taktik kan vara att helt enkelt anfalla på något sätt och sen dasha iväg och anfalla igen.

* Rancors
Inte så stor skillnad. Gör som med en rancor fast undvik den andra undertiden du anfaller den andra.

* Junk titan
Han gillar att kasta saker så försök undvik dem. Annars är det bara att döda honom på vilket sätt som helst. Ett bra tillfälle kan vara när han slått ner sitt vapen i marken för då kan han inte göra något.

* Bull rancor
Som en snabb Rancor. Du kan fort farande använda samma taktik fast du kommer bli skadad mer. Men det gör inget, det finns jättemånga livflaskor på slagfältet.

* Basilisk
Anfall honom från medeldistans med blixt eller Sith Scorcher. Du kan även göra som du gör med Rancor, blixtra, springa med force dash och blixtra igen. Om du kommer för nära blir du nedslagen och om du kommer för långt bort börjar han flyga och skjuta på dig så håll dig på medeldistans.

--------------

Hur du dödar Darth Vader och The Emperor:

Darth Vader
Han kan vara svår i början, men efter ett tag när du vet hur du ska göra så blir han enkel. Du kan inte använda Force Push eller Force Grip för det blockerar han. Blixt fungerar däremot utmärkt, han är långsam på att gå runt, så blixtra honom under tiden han går runt och hugg sedan vilt på honom. Om det blir duel och du vinner står han still ett tag och du kan blixtra hur mycket du vill. Fortsätt tills du har vunnit.

The Emperor
Han är steget svårare än Vader men ändå inte alltför svår att klara. Han blixtrar mycket så spring omkring och hoppa runt mycket så han missar dig. Sen blixtrar du honom, kan även vara bra att använda Maelstrom så han inte kan skada på en stund men det tar såklart på din Force Meter. När han får lite liv kan du lyfta honom och då blir det lätt, lyft bara upp honom och kasta omkring honom och när du släpper kan du anfalla. Fortsätt tills han är död och du har klarat spelet.

Fusket har betyget 7 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.