Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











SSX On Tour

PSP
SSX On Tour
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2005
  • Utvecklare
    EA Sports BIG
  • Antal ägare
    43
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 7.9

Speltest av fuska23

Inskickad av fuska23 den 26/01 -10 07:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Man åker snowboard och karaktären man är har olika kunskaper (alltså "skills"). Du får välja mellan olika karaktärer och snowboard eller skidor. Du har en egen karriär som du startar från botten och klättrar högre tills du är på första plats!

Det gör du genom att köra olika sorter av karriären t. ex. "Board Racing" eller "Big Slope Style". När du har kommit långt på någon av dem kommer du till sist till final. Där kommer du möta de tuffaste av dem alla.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker det är ganska kul faktiskt.

Jag tycker själv att man tröttnar ganska snabbt på det spelet men sen efter 2-3 veckor vill man gärna spela igen. Men det är bra att man får välja sin egen spelare, skidor och snowboard.

När man kör i karriären kan man se vilka som är sina värsta fiender. Det är bra tycker jag, då får man veta vilka man ska försöka ta ned o.s.v.

Betyg till spelet
Grafiken på spelet t. ex. karaktären som man väljer i menyn tycker inte jag är så jättebra men när man väl kör spelet är den ganska bra. Det är väldigt bra utsikt på spelet. Det gillar jag så jag måste ge en åtta.

Jag har själv aldrig kommit in i spelet men mina kompisar kommer väldigt bra in i spelet så att det beror på dig själv. Enligt mig så är det en sjua.

Ljudet är väldigt bra på det t. ex. när man åker på snön då låter det väldigt äkta. Låtarna tycker jag är okej det blir en tia.

Som jag sa tycker jag att hållbarheten på spelet inte är så bra. Jag tröttnar på spelet ganska lätt men mina kompisar tröttnar inte på den. Men om jag får bestämma ger jag den en sexa.

Totalbetyg: 7.8 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 7